Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Adele - "Hello", [email protected] Music Awards - VIDEO

Adele a interpretat live pentru prima oară noul single "Hello", devenit hit la nivel internațional. Premiera a avut loc în cadrul NRJ Awards din Franța.
Adele, live la NRJ Awards

Adele, live la NRJ Awards

Fanii Adele au avut ocazia de a o vedea pe artista britanică interpretând pentru prima oară noul ei hit, "Hello". Reîntoarcerea sa pe scenă a avut loc în contextul galei NRJ Music Awards din Franța.

Prima înregistrare cu Adele interpretând piesa "Hello" a fost realizată pentru o emisiune de la BBC, care nu a fost încă difuzată. Aceasta va avea premiera pe micile ecrane în UK, pe 20 noiembrie.

Adele - "Hello", [email protected] Music Awards - VIDEO

Piesa "Hello" a urcat pe prima poziție în topurile din UK încă din prima zi de lansare. Single-ul s-a vândut în peste 333.000 de exemplare, devenind hitul cu cele mai mari vânzări din ultimii 3 ani.

Recent, Adele a acordat un interviu revistei i-D în care a vorbit despre evoluția sa ca artist și despre frica de faimă.

”Mi-e frică de faimă, știi? Mi-e frică că mă va distruge, că mă voi pierde și voi deveni una dintre acele persoane pe care acum le iubesc din toată inima mea artistică. Mi se face frică. Mi-e frică în special pentru cei pe care îi iubesc. Nu vreau să simtă că m-au pierdut.”

Într-o oarecare măsură, despre asta vorbește și noul single ”Hello”. Deși videoclipul lasă impresia că artista face referire la o relație cu un fost iubit, dialogul ar putea fi purtat între Adele, cea din prezent, și Adele, cea care a fost înainte de a deveni cel mai mare star pop la nivel internațional.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enya a lansat o piesă nouă, "So I Could Find My Way" - AUDIO

Artista irlandeză Enya a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul album "Dark Sky Island". Melodia se numește "So...

Închide