Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

3 Sud Est a lansat o piesă nouă, "Tic-Tac" - AUDIO

3 Sud Est a lansat un nou single, intitulat "Tic-Tac". Piesa este compusă de Laurențiu Duță și Viorel Sipos.
3 Sud Est

3 Sud Est

Urmărește-ne pe

După colaborarea inedită cu Inna pentru single-ul "Mai stai", lansat la începutul anului, trupa 3 Sud Est a pregătit o nouă surpriză - single-ul "Tic-Tac". Ca și alte piese din repertoriul 3 Sud Est, piesa "Tic-Tac" este o coproducție Cat Music și 1 Artist Music și a fost compusă de Laurențiu Duță și Viorel Sipos.

"În povestea acestui cântec ar trebui să ne regăsim cu toții. Iubiți-vă cât mai mult, timpul trece atât de repede. Tic-Tac, Tic-tac!", declară Laurențiu.

3 Sud Est - "Tic-Tac" - AUDIO

Tot la începutul anului 2015, mai exact în luna martie, trupa 3 Sud Est a fost desemnată "Artistul anului", iar hitul "Emoții" - "Cea mai buna piesa pop", în cadrul premiilor Radio România. De asemenea, Mihai, Laurențiu și Viorel au susținut un concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori și backing vocals.

Piesele "Emoții", "Liberi", "Mai stai" au fost incluse în setlisturile show-urilor pe care 3 Sud Est le-a susținut atât în România, cât și în străinatate ( Republica Moldova, Marea Britanie, Canada).

3 Sud Est și-a început activitatea în 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selah Sue revine la București pe 15 decembrie

La doar 6 luni de la precedendul show la București, Selah Sue revine în țara noastră pentru a susține un...

Închide