Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa VUNK lansează albumul "Hituri și mituri" într-Un Nou Univers

Vunk va marca punctul zero al apariției Unui Nou Univers pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă din București. În cadrul evenimentului va fi lansat albumul „Hituri si mituri”.

Publicat

pe

Vunk
Vunk

“Este ziua cea mai importantă din fiecare an, din punct de vedere artistic. Este Revelionul, Crăciunul, Paștele și toate cad pe 7 octombrie. Este al 4-lea an de Sală Polivalentă. În învățământ, asta înseamnă că terminăm un ciclu și trebuie dat un examen de absolvire. Cum este bacalaureatul, masterul, examenul de diplomă. Doar că mai frumos. Întrebarea care nu mă lasă să dorm de câteva nopți și mă trezesc după doar 4-5 ore de somn este: vom putea să facem un spectacol mai bun ca anii trecuți, am învățat să fim și mai buni, am învățat din greșelile văzute sau nevăzute de public, reușim să facem cele trei inovații tehnologice pe care ni le-am pus în cap? Am emoții. Avem emoții. Deținem emoții mari și le creștem să le eliberăm în seara de miercuri”, spune Cornel Ilie.

Două tone de leduri, ecrane uriașe, noi „planete” pe care spectatorii le vor putea atinge cu mâinile și Cornel care va plana deasupra publicului la propriu și va demonstra că într-UN NOU UNIVERS puterea visului este mai mare decât cea a gravitației - acestea sunt doar câteva dintre elementele spectaculoase ale show-ului care va fi pus în scenă de VUNK pe 7 octombrie.

11 pictori cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, elevi ai școlii de pictură de la Galeria Basil, au ajutat la construirea „planetelor” care definesc universul Vunk. Inspirați de tema spectacolului „Un Nou Univers” si de motto-ul concertului „E timpul să te întorci. La tine”, micii artiști au pictat sferele uriașe care vor coborî printre toți cei prezenți la show-ul Vunk și vor face astfel o promisiune în fața universului și a celor 5000 de spectatori că nu vor abandona niciodată drumul care le este cel mai drag: pictura.

Scenografia digitală interactivă care va permite fiecărui spectator să schimbe show-ul după propriul său instinct, dar și filmarea la 360 de grade vor redefini termenul de concert, “îi va da o nouă însemnătate, o nouă așteptare”, spune Cornel Ilie.

Afiș Vunk concert Sala Polivalentă 2015

Afiș Vunk concert Sala Polivalentă 2015

“Sunt cel puţin trei inovaţii tehnologice pe care le experimentăm la spectacolul din 7 octombrie.  Două dintre ele ar putea fi o piatră de hotar în viitorul spectacolelor din România”, explică solistul trupei Vunk.

În deschiderea evenimentului de pe 7 octombrie va cânta formația Robin and the Backstabbers, care a promis că ”va face brazii și apa” într-Un Nou Univers, ce va fi construit de VUNK împreună cu cei 5000 de spectatori așteptați la Sala Polivalentă.

Prețuri bilete pentru concertul Vunk - Un nou Univers:

  • VIP – 160 de lei
  • Categoria 1 – 136 de lei
  • Categoria 2 – 100 de lei
  • Categoria 3 – 80 de lei
  • Categoria 4 – 69 de lei
  • Categoria 5 – 60 de lei
  • Categoria 6 / Teren – 48 de lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș Vunk concert Sala Polivalentă 2015
Concerte miercuri, 7 octombrie 2015

Vunk

Loc
Sala Polivalentă
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Vunk și Ioana Ignat lansează "Ultimul anunț"

"Ultimul anunț" al acestei primăveri vine de la trupa Vunk și Ioana Ignat, care au înregistrat prima lor colaborare. Noua piesă beneficiază și de un videoclip, în care Cornel Ilie are o apariție "spectaculoasă".

Publicat

pe

Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț”
Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț” │ FOTO: VUNK

Vunk a pregătit o surpriză pentru public. Formația va lansa în curând o nouă piesă, intitulată "Ultimul anunț", și înregistrată în colaborare cu Ioana Ignat. Fanii au putut asculta această nouă melodie în cadrul concertului acustic "Numai la doi", de pe 28 februarie, versiunea de studio urmând să fie lansată odată cu videoclipul.

Cornel Ilie: "Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip"

"Pe 1 aprilie s-au făcut 6 luni de când am lansat "Vino, du-te". A fost atât de copleșitor ce reacții a avut, e o piesă care încă se difuzează. A fost pentru nu știu câte săptămâni în topul Media Forest, care e un monitor oficial, dar de fapt nu partea asta tehnică ne interesează, ci faptul că a emoționat foarte mulți oameni, foarte mulți oameni s-au regăsit în cântecul ăsta. (...)

Repet, sunt 6 luni de când am lansat această piesă, și ea încă se difuzează, dar a venit momentul să lansăm o nouă piesă și un nou videoclip. Piesa la care facem clip se numește "Ultimul anunț". Am cântat-o în concertul de pe 28 februarie, de data asta o să ascultați varianta de studio, care este foarte surprinzătoare. (...) Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip, încă caut cu ce să mă îmbrac. (...) Foarte curând o să lansăm piesa, foarte curând o să lansăm și clipul", a spus Cornel Ilie într-un video promoțional publicat pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul piesei "Ultimul anunț" a fost filmat pe 5 aprilie. Mai jos puteți vedea la ce schimbarea spectaculoasă făcea referire Cornel Ilie.

FOTO: Cornel Ilie la filmarea clipului "Ultimul anunț"

De peste 20 de ani, VUNK este trupa inovației în pop rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc" sau "Nu mă uita".

Citește în continuare

Albume noi

Trupa Vunk lansează albumul acustic "Numai la doi"

După succesul piesei "Vino, du-te", colaborarea cu Lidia Buble, piesă care este, în continuare, în topul celor mai difuzate melodii românești, trupa VUNK lansează astăzi, de Dragobete, un album plin de iubire, intitulat "Numai la doi".

Publicat

pe

Cornel Ilie
Cornel Ilie │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

"Numai la doi" este un album intim și pe care publicul îl poate asculta în varianta acustică. Materialul vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în "sufragerie", pentru fiecare melodie, iar un alt element inedit al albumului este modalitatea în care au fost înregistrate piesele.

Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile "Numai la doi", "Scapă-mă de ea", "Pleacă" sau "Prăjitură cu jeleu", dar și o piesă nouă, "De azi încep să te uit", lansată tot acustic, pe 19 februarie. Tot recent, VUNK a lansat și versiunea acustică a melodiei "Vino, du-te", alături de Lidia Buble, varianta care se regăsește, de asemenea, pe materialul "Numai la doi".

Copertă album VUNK "Numai la doi"

Copertă album VUNK "Numai la doi" │ FOTO: MediaPro Music

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară că afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul.

Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului" printr-un concert la Sala Polivalentă din București.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending