Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Vedete printre concurenți la Vocea României 2015, ediția a III-a - VIDEO

Pe 2 octombrie, scaunele de la Vocea României s-au întors din nou, în cadrul celei de-a III-a ediții a etapei audițiilor pe nevăzute. Află ce concureți au reușit să impresioneze juriul și în ce echipe au intrat.
Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2015 au continuat pe 2 octombrie cu noi concurenți și noi surprize. Ca și în primele două ediții, 8 concurenți au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele 4 scaune să se întoarcă. Printre concurenți s-au strecurat și două vedete: Bogdan Vlădău, ”Burlacul” din sezonul 2 al emisiunii TV cu același nume, și Mihai Rait, actorul de comedie din serialul ”Las Fierbinți”.

Vocea României 2015, ediția a II-a, 25 septembrie 2015: Concurenți, echipe

Concurenți în echipa lui Tudor:

Sabrina Stroe a livrat cel mai energic moment live al serii. Cu un mash-up între ”Billie Jean” și ”Nothing Else Matters”, tânăra în vârstă de 18 ani a reușit să întoarcă două scaune, convingându-i pe Marius Moga și Tudor Chirilă.

 

"Nu te supăra, la ce curent funcționezi: 110 sau 2.20?", a glumit Tudor Chirilă după încheierea prestației. După expunerea argumentelor din partea celor doi jurați, Sabrina l-a ales pe ”Chiriluță”.

Sabrina Stroe, Vocea României 2015

Sabrina Stroe, Vocea României 2015

Armand Murzea a fost primul concurent din acest sezon care interpretat la audiții o piesă în stil country, intitulată ”Your man”. Deși lucrează ca mecanic auto, muzica a fost dintotdeauna o pasiune a sa, înscrierea în acest concurs fiind ultima sa tentativă de a începe o carieră în acest domeniu.

Sper să vrei să încerci să părăsești la un moment dat puțin zona asta și să încercăm și alte lucruri“, i-a spus Tudor Chirilă, referindu-se la stilul country abordat de Armand la audiții. L-a primit apoi în echipa sa, fiind singurul jurat care s-a întors pentru el.

Armand Murzea, Vocea României 2015

Armand Murzea, Vocea României 2015

Florentina Ciuna a avut o desincronizare la audiții, însă până la finalul piesei a reușit să reintre în ritm și să întoarcă toate cele 4 scaune. Pe scenă a interpretat o piesă dificilă din repertoriul Aliciei Keys, ”Fallin'”.

Eu pun pariu pe emoție!”, i-a spus Tudor Chirilă, convingând-o în final pe Florentina să vină în echipa lui.

Forentina Ciuna, Vocea României 2015

Forentina Ciuna, Vocea României 2015

Concurenți în echipa lui Smiley:

Andreea Vatavu este fană Nicki Minaj. La audiții a interpretat piesa ”Hey Mama” și a reușit să impresioneze doi jurați: pe Smiley și pe Marius Moga.

Pentru mine a fost foarte ofertant! Îmi placi! Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Smiley, după ce Andreea l-a ales ca antrenor.

Andreea Vatavu, Vocea României 2015

Andreea Vatavu, Vocea României 2015

Concurenți în echipa Moga:

Mădălina Rusu are 17 ani și este din Gherla, județul Cluj. Deși este foarte timidă, atunci când urcă pe scenă reușește să treacă peste emoții și să-și pună în valoare vocea. La audiții a interpretat piesa ”Proud Mary” și l-a impresionat pe Marius Moga.

"Îmi place că ai tupeu când cânți", i-a spus Moga, primind-o în echipa lui.

Mădălina Rusu, Vocea României 2015

Mădălina Rusu, Vocea României 2015

Andrei Vitan are 24 de ani și este din Brașov. La audiții a interpretat piesa ”Feeling Good” și a reușit să întoarcă toate scaunele.

Vocea ta are mai mult decât tehnică, are emoție! Iar emoția e benzina unei piese. Ai o voce foarte bine pusă la punct!”, i-a spus Moga. După expunerea pledoariilor, Andrei l-a ales ca antrenor pe Marius.

Andrei Vitan, Vocea României 2015

Andrei Vitan, Vocea României 2015

Concurenți în echipa Loredanei

Bogdan Vlădău a cântat din spatele cortinei o piesă cunoscută din repertoriul Kings of Leon, ”Use Somebody”. Deși a sărit peste câteva versuri din refren, a reușit să întoarcă două scaune, timbrul său fiind apreciat de Loredana și Marius Moga.

Ești un om cu foarte multe talente! Mi-a plăcut nota înaltă pe care ai luat-o, care a fost neașteptată”, i-a transmis Loredana, convingându-l să vină în echipa lui.

Bogdan Vlădău, Vocea României 2015

Bogdan Vlădău, Vocea României 2015

Mihai Rait, actorul din ”Las Fierbinți”, a venit la Vocea României pentru a răspunde provocării lansate de cei 3 colegi ai săi, Celentano, Giani și Bobonete. A interpretat piesa ”Zaraza” și a reușit să întoarcă 3 scaune (Loredana, Smiley, Moga).

Nu am știut că ai așa voce! Nu-mi vine să cred! I love you, Mișu!”, i-a spus Loredana, reușind să-l convingă să vină în echipa sa.

Mihai Rait, Vocea României 2015

Mihai Rait, Vocea României 2015

Situația echipelor după primele trei ediții:

Echipa lui Tudor Chirilă:

 • Ovidiu Turcu
 • Claudia Andas
 • Cristina Balan
 • Cristina Lupu
 • Roxana Morar
 • Sabrina Stroe
 • Florentina Ciuna
 • Armand Murzea

Echipa Loredanei:

 • Biu Marquetti
 • Cristina Vasopol
 • Daniel Balan
 • Bogdan Vlădău
 • Mihai Rait

Echipa lui Smiley:

 • Michel Kotcha
 • Diana Cazan
 • Stefan Liche
 • George Tudor Ion
 • Ana Maria Ababei
 • Andreea Vatavu

Echipa lui Marius Moga:

 • Florin-Eugen Cruceru
 • Cristina Stroe
 • Jessie Banes
 • Andrei Vitan
 • Mădălina Rusu

Următoarea ediție a emisiunii Vocea României va avea loc pe 9 octombrie, de la 20:30.

Citește mai multe despre Loredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera a lansat o piesă nouă, "Drumul Tristeților Part II" (bijutierul) - AUDIO

Alternosfera scoate la lumină o nouă piesă din "Hausoleum". Trupa a lansat online ”Drumul Tristeților Part II” (bijutierul), cea de-a...

Închide