Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vedete printre concurenți la Vocea României 2015, ediția a III-a - VIDEO

Pe 2 octombrie, scaunele de la Vocea României s-au întors din nou, în cadrul celei de-a III-a ediții a etapei audițiilor pe nevăzute. Află ce concureți au reușit să impresioneze juriul și în ce echipe au intrat.

Publicat

pe

Bogdan Vlădău
Bogdan Vlădău

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2015 au continuat pe 2 octombrie cu noi concurenți și noi surprize. Ca și în primele două ediții, 8 concurenți au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele 4 scaune să se întoarcă. Printre concurenți s-au strecurat și două vedete: Bogdan Vlădău, ”Burlacul” din sezonul 2 al emisiunii TV cu același nume, și Mihai Rait, actorul de comedie din serialul ”Las Fierbinți”.

Vocea României 2015, ediția a II-a, 25 septembrie 2015: Concurenți, echipe

Concurenți în echipa lui Tudor:

Sabrina Stroe a livrat cel mai energic moment live al serii. Cu un mash-up între ”Billie Jean” și ”Nothing Else Matters”, tânăra în vârstă de 18 ani a reușit să întoarcă două scaune, convingându-i pe Marius Moga și Tudor Chirilă.

 

"Nu te supăra, la ce curent funcționezi: 110 sau 2.20?", a glumit Tudor Chirilă după încheierea prestației. După expunerea argumentelor din partea celor doi jurați, Sabrina l-a ales pe ”Chiriluță”.

Sabrina Stroe, Vocea României 2015

Sabrina Stroe, Vocea României 2015

Armand Murzea a fost primul concurent din acest sezon care interpretat la audiții o piesă în stil country, intitulată ”Your man”. Deși lucrează ca mecanic auto, muzica a fost dintotdeauna o pasiune a sa, înscrierea în acest concurs fiind ultima sa tentativă de a începe o carieră în acest domeniu.

Sper să vrei să încerci să părăsești la un moment dat puțin zona asta și să încercăm și alte lucruri“, i-a spus Tudor Chirilă, referindu-se la stilul country abordat de Armand la audiții. L-a primit apoi în echipa sa, fiind singurul jurat care s-a întors pentru el.

Armand Murzea, Vocea României 2015

Armand Murzea, Vocea României 2015

Florentina Ciuna a avut o desincronizare la audiții, însă până la finalul piesei a reușit să reintre în ritm și să întoarcă toate cele 4 scaune. Pe scenă a interpretat o piesă dificilă din repertoriul Aliciei Keys, ”Fallin'”.

Eu pun pariu pe emoție!”, i-a spus Tudor Chirilă, convingând-o în final pe Florentina să vină în echipa lui.

Forentina Ciuna, Vocea României 2015

Forentina Ciuna, Vocea României 2015

Concurenți în echipa lui Smiley:

Andreea Vatavu este fană Nicki Minaj. La audiții a interpretat piesa ”Hey Mama” și a reușit să impresioneze doi jurați: pe Smiley și pe Marius Moga.

Pentru mine a fost foarte ofertant! Îmi placi! Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus Smiley, după ce Andreea l-a ales ca antrenor.

Andreea Vatavu, Vocea României 2015

Andreea Vatavu, Vocea României 2015

Concurenți în echipa Moga:

Mădălina Rusu are 17 ani și este din Gherla, județul Cluj. Deși este foarte timidă, atunci când urcă pe scenă reușește să treacă peste emoții și să-și pună în valoare vocea. La audiții a interpretat piesa ”Proud Mary” și l-a impresionat pe Marius Moga.

"Îmi place că ai tupeu când cânți", i-a spus Moga, primind-o în echipa lui.

Mădălina Rusu, Vocea României 2015

Mădălina Rusu, Vocea României 2015

Andrei Vitan are 24 de ani și este din Brașov. La audiții a interpretat piesa ”Feeling Good” și a reușit să întoarcă toate scaunele.

Vocea ta are mai mult decât tehnică, are emoție! Iar emoția e benzina unei piese. Ai o voce foarte bine pusă la punct!”, i-a spus Moga. După expunerea pledoariilor, Andrei l-a ales ca antrenor pe Marius.

Andrei Vitan, Vocea României 2015

Andrei Vitan, Vocea României 2015

Concurenți în echipa Loredanei

Bogdan Vlădău a cântat din spatele cortinei o piesă cunoscută din repertoriul Kings of Leon, ”Use Somebody”. Deși a sărit peste câteva versuri din refren, a reușit să întoarcă două scaune, timbrul său fiind apreciat de Loredana și Marius Moga.

Ești un om cu foarte multe talente! Mi-a plăcut nota înaltă pe care ai luat-o, care a fost neașteptată”, i-a transmis Loredana, convingându-l să vină în echipa lui.

Bogdan Vlădău, Vocea României 2015

Bogdan Vlădău, Vocea României 2015

Mihai Rait, actorul din ”Las Fierbinți”, a venit la Vocea României pentru a răspunde provocării lansate de cei 3 colegi ai săi, Celentano, Giani și Bobonete. A interpretat piesa ”Zaraza” și a reușit să întoarcă 3 scaune (Loredana, Smiley, Moga).

Nu am știut că ai așa voce! Nu-mi vine să cred! I love you, Mișu!”, i-a spus Loredana, reușind să-l convingă să vină în echipa sa.

Mihai Rait, Vocea României 2015

Mihai Rait, Vocea României 2015

Situația echipelor după primele trei ediții:

Echipa lui Tudor Chirilă:

 • Ovidiu Turcu
 • Claudia Andas
 • Cristina Balan
 • Cristina Lupu
 • Roxana Morar
 • Sabrina Stroe
 • Florentina Ciuna
 • Armand Murzea

Echipa Loredanei:

 • Biu Marquetti
 • Cristina Vasopol
 • Daniel Balan
 • Bogdan Vlădău
 • Mihai Rait

Echipa lui Smiley:

 • Michel Kotcha
 • Diana Cazan
 • Stefan Liche
 • George Tudor Ion
 • Ana Maria Ababei
 • Andreea Vatavu

Echipa lui Marius Moga:

 • Florin-Eugen Cruceru
 • Cristina Stroe
 • Jessie Banes
 • Andrei Vitan
 • Mădălina Rusu

Următoarea ediție a emisiunii Vocea României va avea loc pe 9 octombrie, de la 20:30.

Muzică și film

Tudor Chirilă va juca alături de Samuel L. Jackson într-un nou film

Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr. au fost confirmaţi în distribuţia unui film american nou de acţiune, în care mai apar nume mari de la Hollywood. E vorba despre pelicula "The Protege", în care joacă şi Samuel L. Jackson, dar şi Michael Keaton. Avem detalii despre film în articol plus un trailer.

Publicat

pe

Tudor Chirilă, interviu pentru InfoMusic
Tudor Chirilă, interviu pentru InfoMusic

"The Protege" a fost filmat în România prin intermediul celor de la Frame Film, producătorul serialului "Las Fierbinţi". Pelicula este regizata de către Martin Campbell, care are în CV şi "The Expendables", dar şi "James Bond: Casino Royale". Studioul care a creat această producţie s-a ocupat şi de "John Wick". Distribuţia include actorii români Tudor Chirilă, Florin Piersic Jr., George Piştereanu şi Cosmin Dominte. Premiera acestui film de acţiune va avea loc pe 20 august, exclusiv în cinematografe.

Povestea ne va duce prin locaţii exotice din Laos, Vietnam, dar acţiunea ajunge şi la Londra şi la Bucureşti. Trailerul se vede mai jos:

În această scurtă prezentare o vedem pe Maggie Q, care joacă personajul central Anna. Ea a fost salvată de către asasinul Moody, jucat de Samuel L. Jackson şi apoi devine o asasină de temut. Moody este ucis de inamici misterioşi, iar eleva sa porneşte într-o misiune de răzbunare ca în filmele coreene clasice. Michael Keaton joacă personajul principal negativ, iar Anna i se strecoară pe sub piele, în încercarea de a îşi găsi pacea şi a îl răzbuna pe mentor.

Pe Maggie Q o ştim din producţii ca "Designated Survivor", "Divergent" şi "Mission Impossible 3". Nu cunoaştem încă rolurile lui Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr, dar putem anticipa că vor fi personaje savuroase conectate la lumea asasinilor.

Michael Keaton a mai apărut în rol negativ în ultima versiune de "Robocop" şi se pregăteşte să îmbrace în curând costumul de Batman, conform unor zvonuri. Filmările din România au avut loc între ianuarie 2020 şi martie 2020, în Bucureşti şi Snagov, timp de 10 săptămâni. 200 de tehnicieni români au fost implicaţi, dar şi peste 100 de figuranţi.

Frame Film, compania care produce "Las Fierbinţi" mai are un proiect important în desfăşurare, filmările serialului "Django", care au loc integral în România.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt primii cinci finaliști de la "Românii au talent" 2021 - semifinala 1

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 14 mai, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Primii finaliști de la "Românii au talent" 2021
Primii finaliști de la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Prima semifinală a emisiunii de talente a adus în fața telespectatorilor un adevărat spectacol de divertisment. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați și prezentatori care nu au mai trăit de mult timp emoțiile unei ediții în direct.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți vor lupta în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Alexandra și Florin vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice.

Echilibristică, acrobație și numere de circ, voci superbe și performanțe muzicale remarcabile, roast, ventrilocie și rap au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii finaliști "Românii au talent" 2021:

Rareș Trufea

Ana Maria Mărgean

Duo Turkeev

Daria Batschi-Beleca

GIM

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE