Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Prima piesă The Corrs după 10 ani de pauză: "Bring on the Night" - AUDIO

Formația irlandeză The Corrs va lansa în luna noiembrie un nou album de studio, ce va încheia o pauză discografică de 10 ani. Prima piesă extrasă de pe noul material se numește "Bring on the Night" și a avut premiera la BBC Radio 2.
The Corrs

The Corrs

Formația recunoscută pentru stilul muzical format prin îmbinarea genurilor rock, folk și teme tradiționale celtice și irlandeze va reveni anul acesta cu un nou material de studio. După 10 ani de pauză,  The Corrs va lansa albumul ”White Light”, cel de-al 6-lea disc din cariera trupei. Materialul va putea fi achiziționat începând cu data de 27 noiembrie, până atunci fiind disponibil pentru precomenzi pe Amazon.

Prima piesă dezvăluită de pe noul album se numește "Bring on the Night" și a avut premiera recent la BBC Radio 2, în cadrul emisiunii lui Ken Bruce.

The Corrs - "Bring on the Night" - AUDIO

Noul album ”White Light” va fi promovat în cadrul unui turneu. Datele primelor concerte anunțate pot fi consultate mai jos.

  • 19 ianuarie 2016 - Birmingham, Genting Arena
  • 20 ianuarie 2016 - Cardiff, Motorpoint Arena
  • 22 ianuarie 2016 - Liverpool, Echo Arena
  • 23 ianuarie 2016 - London, The O2
  • 24 ianuarie 2016 - Manchester, Manchester Arena
  • 26 ianuarie 2016 - Glasgow, Hydro Arena
  • 28 ianuarie 2016 - Dublin, 3 Arena
  • 29 ianuarie 2016 - Belfast, The SSE Arena

The Corrs este formată din frații Andrea, Sharon, Caroline și Jim Corr. Trupa a lansat albumul de debut, ”Forgiven, Not Forgotten”, în 1995, obținând recunoașterea la nivel internațional odată cu apariția celui de-al 2-lea disc, ”Talk on Corners” (1997). Următorul album, ”In Blue” (2000), cu un sound orientat mai mult spre pop, le-a consolidat intrarea în zona muzicii comerciale, materialul plasându-se pe prima poziție în topurile din UK, Irlanda, Australia, Germania, Elveția și Austria. Pe acest disc se regăsesc hiturile "Breathless" și ”Irresistible”.

În 2004 a fost lansat albumul ”Borrowed Heaven”, extrem de apreciat în țara de origine, Irlanda. Cel de-al 5-lea material, ”Home” (2005), a inclus coveruri după piese irlandeze tradiționale.

Până în prezent, The Corrs a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel internațional, discul ”Talk on Corners” fiind certificat cu platină de 9 ori.

Citește mai multe despre The Corrs
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Lipan Țăndărică a fost distins cu Premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic

În luna octombrie, la Iași, a avut loc Gala de excelență “Seara Valorilor”. În cadrul evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică a...

Închide