Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Thalia a lansat o piesă nouă, "Si Alguna Vez" - AUDIO

Thalia a lansat un nou single, intitulat "Si Alguna Vez". Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a serialului de tip soap opera ”Antes muerta que Lichita”.

Publicat

pe

Thalía - Si Alguna Vez (single artwork)
Thalía - Si Alguna Vez (single artwork)

După albumul “ViVA KiDS, Volumen 1“, un disc dedicat copiilor, artista de origine mexicană Thalia a revenit anul trecut cu cel de-al 12-lea material de studio din carieră. „Amore mio” a fost lansat în noiembrie 2014 sub egida Sony Music Latin, primul single promovat fiind „Por Lo Que Reste de Vida” (în engleză “For the remainder of my life“). Discul a fost bine primit atât în SUA, cât și în Mexic, unde a fost certificat cu aur.

Încheind perioada de promovare a albumului „Amore mio”, Thalia a început să lucreze deja la următorul material discografic, în paralel înregistrând o piesă și pentru noul serial mexican de tip soap opera ”Antes muerta que Lichita”. Noul single al artistei se numește "Si Alguna Vez" și va putea fi ascultat pe coloana sonoră a serialului produs de Rosy Ocampo pentru Televisa.

Thalía - "Si Alguna Vez" - AUDIO

Denumită adeseori „Queen of Latin Pop” (Regina Muzicii Latino Pop), Thalia a vândut de-a lungul carierei peste 40 de milioane de albume în întreaga lume. Artista a lansat în cei 25 de ani de activitate muzicală 15 piese clasate pe primul loc în topurile de profil și 28 de melodii ce au intrat în Top 10 Singles. Thalia este cunoscută și pentru rolurile sale din telenovele, precum și pentru activitatea sa ca fashion designer.

În decembrie 2013, Thalia a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, drept recunoaștere a carierei sale de succes în muzică și divertisment.

Trending