Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Taylor Swift a interpretat live o versiune acustică a piesei "Out of the Woods" - VIDEO

Cu ocazia împlinirii unui an de la lansarea albumului ”1989”, Taylor Swift a interpretat live o versiune acustică a piesei "Out of the Woods". Fără artificiile de producție, cu linia melodică susținută doar de pian, vocea artistei a căpătat o nouă rezonanță.
Taylor Swift Live@GRAMMY Museum

Taylor Swift [email protected] Museum

Urmărește-ne pe

„”Out of the Woods” este una dintre piesele mele preferate de pe noul album pentru că atunci când mi-am propus să înregistrez acest disc mi-am dorit ca sound-ul pieselor să fie în aceeași tonalitate cu emoțiile pe care le-am simțit atunci când am trăit o anumită experiență. Piesa aceasta este despre fragilitatea și predispoziția spre rupere a unei relații. În cazul meu, relația a fost foarte impredictibilă, trăiam fiecare zi în parte întrebându-ne ce se va întâmpla mai departe, dacă există un viitor sau dacă totul se va încheia în următoarea zi”, povestea Taylor Swift în cadrul unui interviu acordat Rolling Stone.

Cu o introducere similară, Taylor Swift a oferit audienței în premieră o versiune acustică a piesei "Out of the Woods". Melodia face referire la un episod dramatic din relația sa cu Harry Styles (One Direction) (fostul iubit), respectiv o cursă cu un snowmobil ce s-a încheiat în spital. Styles a fost într-o stare critică atunci, Taylor Swift purtându-i de grijă, fără a avea certitudinea că starea lui se va îmbunătăți.

Taylor Swift - "Out of the Woods" [email protected] Museum

Supremația tinerei Taylor Swift în topurile muzicii pop a început în august 2014, când a fost lansat primul single de pe albumul ”1989”, ”Shake It Off”. A urmat apoi ”Blank Space”, videoclipul acestei piese depășind un miliard de vizualizări pe YouTube, cel mai recent hit fiind ”Bad Blood”. Clipul acestui ultim single lansat pare a fi trailer-ul unui film de acțiune cu un buget generos și o distribuție demnă de covorul roșu al Premiilor Grammy și Oscar. Hayley Williams, Ellie Goulding, Selena Gomez, Lena Dunham, Cindy Crawford și Jessica Alba sunt doar câteva dintre numele sonore care-și fac apariția în videoclipul ”Bad Blood”, fiecare etalându-și talentul în a mânui ”accesorii” folosite și în filme precum ”Greu de ucis” și ”Misiune Imposibilă”. În doar 2 luni, clipul a strâns peste 360 de milioane de vizualizări, piesa ajungând pe prima poziție în Billboard Hot 100.

Recordul de vizualizări pe VEVO, înregistrat de Taylor Swift cu ”Bad Blood”, a fost recent depășit de Adele, care a revenit după 3 ani cu primul ei single, ”Hello”. 

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia - "Alive" - TEASER VIDEOCLIP

Sia a lansat un teaser al noului ei videoclip, "Alive". Vizualul integral va fi dezvăluit la sfârșitul lunii octombrie.

Închide