Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Taylor Swift a interpretat live o versiune acustică a piesei "Out of the Woods" - VIDEO

Cu ocazia împlinirii unui an de la lansarea albumului ”1989”, Taylor Swift a interpretat live o versiune acustică a piesei "Out of the Woods". Fără artificiile de producție, cu linia melodică susținută doar de pian, vocea artistei a căpătat o nouă rezonanță.
Taylor Swift Live@GRAMMY Museum

Taylor Swift [email protected] Museum

„”Out of the Woods” este una dintre piesele mele preferate de pe noul album pentru că atunci când mi-am propus să înregistrez acest disc mi-am dorit ca sound-ul pieselor să fie în aceeași tonalitate cu emoțiile pe care le-am simțit atunci când am trăit o anumită experiență. Piesa aceasta este despre fragilitatea și predispoziția spre rupere a unei relații. În cazul meu, relația a fost foarte impredictibilă, trăiam fiecare zi în parte întrebându-ne ce se va întâmpla mai departe, dacă există un viitor sau dacă totul se va încheia în următoarea zi”, povestea Taylor Swift în cadrul unui interviu acordat Rolling Stone.

Cu o introducere similară, Taylor Swift a oferit audienței în premieră o versiune acustică a piesei "Out of the Woods". Melodia face referire la un episod dramatic din relația sa cu Harry Styles (One Direction) (fostul iubit), respectiv o cursă cu un snowmobil ce s-a încheiat în spital. Styles a fost într-o stare critică atunci, Taylor Swift purtându-i de grijă, fără a avea certitudinea că starea lui se va îmbunătăți.

Taylor Swift - "Out of the Woods" [email protected] Museum

Supremația tinerei Taylor Swift în topurile muzicii pop a început în august 2014, când a fost lansat primul single de pe albumul ”1989”, ”Shake It Off”. A urmat apoi ”Blank Space”, videoclipul acestei piese depășind un miliard de vizualizări pe YouTube, cel mai recent hit fiind ”Bad Blood”. Clipul acestui ultim single lansat pare a fi trailer-ul unui film de acțiune cu un buget generos și o distribuție demnă de covorul roșu al Premiilor Grammy și Oscar. Hayley Williams, Ellie Goulding, Selena Gomez, Lena Dunham, Cindy Crawford și Jessica Alba sunt doar câteva dintre numele sonore care-și fac apariția în videoclipul ”Bad Blood”, fiecare etalându-și talentul în a mânui ”accesorii” folosite și în filme precum ”Greu de ucis” și ”Misiune Imposibilă”. În doar 2 luni, clipul a strâns peste 360 de milioane de vizualizări, piesa ajungând pe prima poziție în Billboard Hot 100.

Recordul de vizualizări pe VEVO, înregistrat de Taylor Swift cu ”Bad Blood”, a fost recent depășit de Adele, care a revenit după 3 ani cu primul ei single, ”Hello”. 

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia - "Alive" - TEASER VIDEOCLIP

Sia a lansat un teaser al noului ei videoclip, "Alive". Vizualul integral va fi dezvăluit la sfârșitul lunii octombrie.

Închide