Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică revine la Sala Palatului cu tradiționalele concerte de Crăciun

Ștefan Bănică continuă seria concertelor extraordinare de Crăciun pentru al 14-lea an consecutiv, o tradiție-record, fiind cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România. Spectacolele din acest an vor avea loc pe 11 și 12 decembrie, la Sala Palatului.

Publicat

pe

Ștefan Bănică
Ștefan Bănică

“În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulți spectatori din țară, nu doar din București, și chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradițional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generații la un loc: de la copii, adolescenți și până la părinți și bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aștept cu drag să ne revedem și în acest an la Sala Palatului, pe 11 și 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat.” – Ștefan Bănică

Ștefan Bănică deține mai multe recorduri în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susținut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Șefan Bănică surprind prin complexitate și spectacul, devenind de-a lungul celor 14 ani modul tradițional al mai multor generații de a intra cu energie și bucurie în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Concertul extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații-surpriză, efectele speciale, lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant și energic.

Prețuri bilete la concertele de Crăciun Ștefan Bănică:

În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete:

  • VIP – 200 lei,
  • categoria I – 150 lei
  • categoria a II-a – 100 lei
  • categoria a III-a – 60 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiş Concert de Crăciun Ştefan Bănicăla Sala Palatului 2015
Concerte vineri, 11 decembrie 2015

Ştefan Bănică

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending