Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Rihanna va juca în noul film SF al lui Luc Besson, regizorul premiat pentru "The Fifth Element"

Rihanna a primit un rol important în noul film SF al regizorului francez Luc Besson. Pelicula este intitulată ”Valérian and the City of a Thousand Planets” și îi are în distribuție și pe Dane DeHaan (din ”The Amazing Spiderman 2”) și Cara Delevingne (din ”Paper Towns”).
Rihanna

Rihanna

Luc Besson, regizorul francez cunoscut pentru filme precum "The Fifth Element" (pentru care a fost premiat cu un César Award), "Taken 2" sau "Leon", va lucra cu Rihanna pentru noua sa peliculă SF, ”Valérian”. Filmul este o adaptare a seriilor de benzi desenate scrise de Pierre Christin și Jean-Claude Mézières, acțiunea fiind plasată într-un viitor utopic, în secolul al XXVIII-lea.

Rihanna a acceptat recent propunerea de a juca în acest film, vestea fiind răspândită chiar de regizorul Luc Besson printr-un mesaj publicat pe Instragram.

”RIHANNA va juca în VALERIAN!!!!...și va avea un rol important. Sunt atââât de entuziamat!!!”

RIHANNA is in VALERIAN!!!!! ....and she has a big part!! I'm Sooo excited!!!

A photo posted by @lucbesson on

Momentan nu se știe ce rol va interpreta Rihanna. Cert este că ”Valérian” va dispune de un buget generos, ce se ridică la 170 de milioane de euro. În film sunt distribuiți și actorii Dane DeHaan, Clive Owen și Cara Delevingne. Filmările vor începe la sfârșitul acestui an, premiera în cinematografe fiind programată pentru iulie 2017.

În perioada următoare va fi lansat și noul album Rihanna. Intitulat ”Anti”, discul are coperta realizată de artistul israelian Roy Nachum.

Rihanna - Anti (copertă album)

Rihanna - Anti (copertă album)

În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentată coperta, Rihanna a explicat și semnificația acestei picturi.

”Uneori, cei care sunt deasupra sunt cei care văd cele mai puține lucruri.”

Legat de muzica inclusă pe album, Rihanna a declarat pentru New York Times că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

În ianuarie, Rihanna a lansat alături de Paul McCartney și Kanye West piesa „FourFiveSeconds„, care a fost certificată cu argint în UK și cu platină în Australia și Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre Rihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber a colaborat cu Ariana Grande și Nas pentru noul album "Purpose" - TRACKLIST

Justin Bieber a dezvăluit tracklistul noului său album, "Purpose". Discul conține 18 piese și un remix. Printre acestea se numără...

Închide