Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rammstein, din nou la lucru în studioul de înregistrări - FOTO

Rammstein a început oficial să lucreze la un nou album. Formația a publicat prima poză din studioul de înregistrări, anunțându-și astfel fanii că declarațiile făcute recent încep să se materializeze.

Publicat

pe

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

În urmă cu ceva timp, Till Lindemann anunța că Rammstein va înregistra în curând un nou album. Primele întâlniri pentru discuții urmau să aibă loc în septembrie, solistul specificând că au nevoie de o nouă sală de repetiții.

"Rammstein reintră în circuit în luna septembrie, cand va trebui să căutăm o sală de repetiții. Noi obișnuiam să cântăm într-un club vechi și faimos, the Knaack club, doar că acum l-au închis din cauza vecinilor sau o tâmpenie de genul ăsta, iar acum trebuie să găsim altă locație. (...) Va trebui să stăm jos și să discutăm, iar asta ar putea dura câteva săptămâni. Suntem 6 tipi cu opinii diferite, ceea ce poate deveni un coșmar uneori."

Se pare că discuțiile au decurs destul de bine, la început de octombrie Rammstein intrând oficial în studioul de înregistrări. Vestea privind găsirea unei noi săli și reînceperea repetițiilor a fost transmisă publicului printr-o poză însoțită de mesajul ”Ne-am întors!".

Rammstein: Es geht weiter! / Rammstein: Back on!

Anul acesta, solistul Rammstein s-a ocupat și de un proiect personal. Vocalistul l-a cooptat pe muzicianul suedez Peter Tägtgren pentru a forma un nou grup, intitulat Lindemann.

Albumul de debut al celor doi este ”Skills in Pills”, un disc ce poate fi considerat unul dintre cele mai captivante și întunecate materiale ale anului. Unicitatea îi este dată de versurile uneori hilare, alteori murdare ale lui Till Rammstein, îmbinate cu abilitățile extraordinare de instrumentist ale lui Tagtgren.

Comentează

Trending