Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost distins cu Premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic

În luna octombrie, la Iași, a avut loc Gala de excelență “Seara Valorilor”. În cadrul evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică a primit, în numele comunității locale, premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic.
Ovidiu Lipan Țăndărică la ”Seara valorilor”

Ovidiu Lipan Țăndărică la ”Seara valorilor” │ FOTO: Ozolin Dușa

În perioada 10 – 15 octombrie 2015 a avut loc cea de-a XXIV-a ediție a “Sărbătorilor Iașului”, ce a avut ca parte componentă și Gala de excelență “Seara Valorilor”. În cadrul acestui eveniment, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost distins cu Premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic.

“Ca fiu al orașului Iași, umblând prin lume ani de zile și stabilindu-mă în străinătate o perioadă, am trăit și trăiesc cu Iașul în suflet. De fiecare dată când am simțit că îmi era mai greu, m-am gândit la Iași, la încărcătura lui spirituală, iar amintirile pe care le-am trăit în copilărie mi-au dat o forță extraordinară pentru a continua acest drum”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, vizibil emoționat.

Prezența lui Ovidiu Lipan Țăndărică la ediția de anul acesta a Sărbătorilor Iașului se înscrie în demersul asumat al artistului pentru susținerea orașului în cursa pentru Capitala Culturală Europeană și este doar primul pas dintr-o serie de proiecte inedite destinate promovării orașului.

Ovidiu Lipan Țăndărică susține concerte în prezent alături de colegii din Pasărea Rock: Mircea Baniciu (voce), Josef Kappl (chitară bas) și colaboratori: Sorin Voinea (clape), Nicu Patoi (chitară) și Orchestra simfonică a Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiești - dirijor Vlad Mateescu. Cel mai nou și ambițios proiect al grupului este Pasărea Rock Simfonic, un spectacol complex de sunet, imagini și lumini, impesionant prin execuție și dinamic prin compozițiile și temele rock.

Repertoriul spectacolului Pasărea Rock Simfonic include compozițiile proprii ale trupei: ”Praznic năprasnic”, ”Călușandra”, ”Pasărea Calandrinon”, ”Legenda”, ”Zoreaua”; compoziții din prima opera rock-simfonic „Meșterul Manole”: ”Pe Argeș în jos”, ”Rugăciune către Domnul” și hituri binecunoscute Mircea Baniciu: ”Hanul ulciorului nesecat”,” Eșarfă în dar”, etc.

Citește mai multe despre Ovidiu Lipan ŢăndăricăPasărea Rock
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele cântă un fragment dintr-o posibilă piesă nouă într-un teaser difuzat pe TV

Adele a oferit fanilor noi motive de entuziasm. Vocea artistei britanice a putut fi auzită într-un teaser de câteva secunde...

Închide