Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost distins cu Premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic

În luna octombrie, la Iași, a avut loc Gala de excelență “Seara Valorilor”. În cadrul evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică a primit, în numele comunității locale, premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic.
Ovidiu Lipan Țăndărică la ”Seara valorilor”

Ovidiu Lipan Țăndărică la ”Seara valorilor” (foto: Ozolin Dușa)

În perioada 10 – 15 octombrie 2015 a avut loc cea de-a XXIV-a ediție a “Sărbătorilor Iașului”, ce a avut ca parte componentă și Gala de excelență “Seara Valorilor”. În cadrul acestui eveniment, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost distins cu Premiul pentru Excelență în domeniul cultural-artistic.

“Ca fiu al orașului Iași, umblând prin lume ani de zile și stabilindu-mă în străinătate o perioadă, am trăit și trăiesc cu Iașul în suflet. De fiecare dată când am simțit că îmi era mai greu, m-am gândit la Iași, la încărcătura lui spirituală, iar amintirile pe care le-am trăit în copilărie mi-au dat o forță extraordinară pentru a continua acest drum”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, vizibil emoționat.

Prezența lui Ovidiu Lipan Țăndărică la ediția de anul acesta a Sărbătorilor Iașului se înscrie în demersul asumat al artistului pentru susținerea orașului în cursa pentru Capitala Culturală Europeană și este doar primul pas dintr-o serie de proiecte inedite destinate promovării orașului.

Ovidiu Lipan Țăndărică susține concerte în prezent alături de colegii din Pasărea Rock: Mircea Baniciu (voce), Josef Kappl (chitară bas) și colaboratori: Sorin Voinea (clape), Nicu Patoi (chitară) și Orchestra simfonică a Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiești - dirijor Vlad Mateescu. Cel mai nou și ambițios proiect al grupului este Pasărea Rock Simfonic, un spectacol complex de sunet, imagini și lumini, impesionant prin execuție și dinamic prin compozițiile și temele rock.

Repertoriul spectacolului Pasărea Rock Simfonic include compozițiile proprii ale trupei: ”Praznic năprasnic”, ”Călușandra”, ”Pasărea Calandrinon”, ”Legenda”, ”Zoreaua”; compoziții din prima opera rock-simfonic „Meșterul Manole”: ”Pe Argeș în jos”, ”Rugăciune către Domnul” și hituri binecunoscute Mircea Baniciu: ”Hanul ulciorului nesecat”,” Eșarfă în dar”, etc.

Citește mai multe despre Ovidiu Lipan ŢăndăricăPasărea Rock
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele cântă un fragment dintr-o posibilă piesă nouă într-un teaser difuzat pe TV

Adele a oferit fanilor noi motive de entuziasm. Vocea artistei britanice a putut fi auzită într-un teaser de câteva secunde...

Închide