Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

John Newman a lansat un teaser de aproape 12 minute pentru albumul "Revolve" - AUDIO

Înaintea lansării noului album ”Revolve”, John Newman a dezvăluit un teaser de aproape 12 minute ce conține fragmente ale celor 11 piese incluse pe disc.
Concert John Newman la Summer Well 2014

Concert John Newman la Summer Well 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După 2 ani de la apariția albumului de debut ”Tribute”, John Newman revine cu un nou material de studio. Intitulat „Revolve„, cel de-al 2-lea disc din cariera artistului britanic va fi lansat în toamna acestui an, pe 16 octombrie.

Pentru noul disc, Newman a lucrat cu Steve Booker, Mike Spencer și marele artist de R&B, soul și funk Charlie Wilson, nominalizat de 9 ori la Premiile Grammy. Materialul include 11 piese în format standard și 14 în versiunea deluxe.

Mai jos puteți asculta un album sampler ce conține fragmente ale celor 11 piese de pe disc.

Tracklist "Revolve" - John Newman:

 1. Revolve (feat. Idris Elba)
 2. All My Heart
 3. Something Special
 4. Lights Down
 5. Come and Get It
 6. Never Give It Up
 7. Tiring Game (feat. Charlie Wilson)
 8. Give You My Love
 9. I’m Not Your Man
 10. Killing Me
 11. We All Get Lonely

John Newman - "Revolve" (Album Sampler) - AUDIO

La 25 de ani, John Newman are deja în palmares un album și un single ce s-au plasat pe primul loc în topurile din UK. Discul „Tribute” și hitul „Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

Citește mai multe despre John Newman
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Haosoleum", piesa care dă titlul noului album Alternosfera - AUDIO

Alternosfera a publicat online piesa "Haosoleum", cea care poartă numele noului album al formației. Discul a fost lansat oficial în...

Închide