Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

James Bay și Ed Sheeran cântă împreună "Let It Go" - VIDEO

James Bay, unul dintre cei mai apreciați artiști ai noului val, a susținut recent un concert la Cambridge Corn Exchange, în cadrul căruia l-a avut ca invitat special pe Ed Sheeran. Cei doi au interpretat împreună piesa "Let It Go", prestația stârnind ropote de aplauze.
Ed Sheeran & James Bay cântând împreună la Cambridge Corn Exchange

Ed Sheeran & James Bay cântând împreună la Cambridge Corn Exchange

2015 a fost anul în care publicul a avut ocazia de a-l cunoaște pe James Bay. Tânărul care nu demult câștiga premiul Critics' Choice la Brit Awards a lansat primul său album, ”Chaos And The Calm”, în luna martie, de atunci tot mai mulți oameni ajungând a fi captivați de muzica sa.

Aflat în turneul de promovare a discului său de debut, James Bay a susținut un concert la Cambridge Corn Exchange. Surpriza serii a fost un duet cu un coleg de breaslă ce făcea și el, cu puțin timp în urmă, primii săi pași către zona mainstream a industriei muzicale. Ne referim, desigur, la Ed Sheeran, care, pentru mulți, este ”un artist apărut peste noapte”, deși în realitate anii săi de experiență spun altceva.

James Bay și Ed Sheeran au interpretat în duet piesa "Let It Go" de pe albumul ”Chaos And The Calm”, momentul fiind extrem de bine primit de către public. Mai jos puteți urmări o înregistrare a acestui duet, urcată pe YouTube de unul dintre fanii celor doi artiști.

James Bay și Ed Sheeran - "Let It Go" - VIDEO

La 25 de ani, James Bay are deja 14 ani de chitară la activ. A început să exerseze la acest instrument când avea doar 11 ani, dorindu-și pe atunci să calce pe urmele ”dinozaurilor”: The Rolling Stones, Led Zeppelin, Eric Clapton.

Pe lista marilor sale influențe se află Ray Lamontagne, Fleetwood Mac și The Rolling Stones. Dintre artiștii mai tineri îi apreciază pe cei de la Kings of Leon pentru ”abilitatea incredibilă de a balansa simplitatea refrenelor cu părțile complexe și energice de chitară”.

James Bay va cânta anul acesta la MTV EMA 2015. Gala va avea loc pe 25 octombrie la Milano și va fi prezentată de Ed Sheeran și Ruby Rose.

Citește mai multe despre Ed SheeranJames Bay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single The 1975 - "Love Me" - AUDIO

The 1975 s-au simțit inspirați de muzica anilor '80 și au compus single-ul "Love Me". Piesa este extrasă de pe...

Închide