Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

James Bay va compune o piesă pentru Tom Jones

Tom Jones a anunțat recent în cadrul unui interviu că James Bay va compune o piesă pentru el. Inițiativa i-a aparținut lui Tom Jones, tânărul artist britanic confirmând la scurtă vreme că este ”perfect de acord” cu propunerea de a scrie pentru reputatul muzician.
James Bay / Tom Jones

James Bay / Tom Jones

Neașteptat sau nu, Tom Jones este un fan declarat al lui James Bay. Veteranul muzician i-a acordat recent tânărului de 25 de ani premiul pentru Best New Artist din partea Q Magazine, cu prilejul evenimentului anunțând că va colabora cu James.

"I-am acordat lui James Bay premiul pentru Best New Artist și i-am spus că mi-aș fi dorit și eu să câștig un astfel premiu când eram la începutul carierei, doar că Q Magazine nu exista acum 50 de ani. James mi-a promis că îmi va compune o piesă, așa că atunci când se va întâmpla, s-ar putea să o cântăm împreună, în duet."

Reacția lui James Bay nu a întârziat să apară, acesta declarând că este ”perfect de acord” cu ideea de a scrie pentru Tom Jones și că se gândește deja la genul muzical pe care l-ar putea aborda.

"Dacă Tom Jones spune asta, că voi scrie o piesă pentru el, atunci sunt perfect de acord. Mi-ar plăcea să compun ceva în stilul americana, pe care am văzut că-l abordează în prezent. L-am ascultat pe Tom în perioada verii și chiar și piesele clasice din repertoriul său au acum un twist americana, deci aș face o piesă în genul acesta pentru el."

Până la apariția piesei și a eventualului duet, îl puteți asculta pe James Bay interpretând live hitul "Hold Back the River" în cadrul festivalului T in the Park 2015.

James Bay - "Hold Back the River" - LIVE VIDEO

Citește mai multe despre James BayTom Jones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Direcția 5 lansează albumul "Te iubesc"

Direcția 5 va lansa pe 20 noiembrie un nou album, intitulat "Te iubesc". Discul va fi prezentat publicului în premieră...

Închide