Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

James Bay va compune o piesă pentru Tom Jones

Tom Jones a anunțat recent în cadrul unui interviu că James Bay va compune o piesă pentru el. Inițiativa i-a aparținut lui Tom Jones, tânărul artist britanic confirmând la scurtă vreme că este ”perfect de acord” cu propunerea de a scrie pentru reputatul muzician.
James Bay / Tom Jones

James Bay / Tom Jones

Neașteptat sau nu, Tom Jones este un fan declarat al lui James Bay. Veteranul muzician i-a acordat recent tânărului de 25 de ani premiul pentru Best New Artist din partea Q Magazine, cu prilejul evenimentului anunțând că va colabora cu James.

"I-am acordat lui James Bay premiul pentru Best New Artist și i-am spus că mi-aș fi dorit și eu să câștig un astfel premiu când eram la începutul carierei, doar că Q Magazine nu exista acum 50 de ani. James mi-a promis că îmi va compune o piesă, așa că atunci când se va întâmpla, s-ar putea să o cântăm împreună, în duet."

Reacția lui James Bay nu a întârziat să apară, acesta declarând că este ”perfect de acord” cu ideea de a scrie pentru Tom Jones și că se gândește deja la genul muzical pe care l-ar putea aborda.

"Dacă Tom Jones spune asta, că voi scrie o piesă pentru el, atunci sunt perfect de acord. Mi-ar plăcea să compun ceva în stilul americana, pe care am văzut că-l abordează în prezent. L-am ascultat pe Tom în perioada verii și chiar și piesele clasice din repertoriul său au acum un twist americana, deci aș face o piesă în genul acesta pentru el."

Până la apariția piesei și a eventualului duet, îl puteți asculta pe James Bay interpretând live hitul "Hold Back the River" în cadrul festivalului T in the Park 2015.

James Bay - "Hold Back the River" - LIVE VIDEO

Citește mai multe despre James BayTom Jones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Direcția 5 lansează albumul "Te iubesc"

Direcția 5 va lansa pe 20 noiembrie un nou album, intitulat "Te iubesc". Discul va fi prezentat publicului în premieră...

Închide