Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Imagine Dragons își arată sprijinul pentru refugiați lansând piesa "I Was Me" - AUDIO

Imagine Dragons a lansat o piesă în scop umanitar. Banii din vânzările noului single "I Was Me" vor merge către refugiați printr-un parteneriat cu SAP și Apple AAPL.
Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds

Imagine Dragons a hotărât să se implice în campania ”Refugee Humanitarian Project”. Trupa a lansat o piesă nouă pentru a direcționa banii din vânzări către milioanele de refugiați din toate colțurile lumii.

"Banii din vânzările de pe iTunes ale piesei "I Was Me" vor merge către milioanele de refugiați aflați în criză, din toate colțurile lumii (preponderent din Siria). Am vizitat una dintre zonele de campare din Germania, iar acum sperăm că veți cumpăra această piesă și veți răspândi mesajul nostru. Acești oameni au mare nevoie de ajutor. Cumpărați piesa, împărtășiți o poză cu mesajul ”#‎one4 Love”, adresați-vă reprezentanților din congresele locale sau donați pentru această cauză prin orice fel de modalitate. Haideți să facem ceva pentru a remedia situația", a transmis solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds.

Imagine Dragons - "I Was Me" - AUDIO

Piesa "I Was Me" vine însoțită și de un mesaj video din partea solistului Imagine Dragons, în care acesta explică motivele pentru care trupa și-a dorit să se implice în susținerea acestei cauze. Clipul este totodată o invitație la mobilizare.

Recent, formația a publicat și o poză făcută într-un campus de refugiați, cu acest prilej încurajând publicul încă o dată să se implice în susținerea celor aflați în nevoie.

”Am venit să ne petrecem puțin timp cu acești copii din campusul din Germania. Criza din Siria este reală. Jumătate din locuitorii țării au fost nevoiți să-și părăsească casele și sute de mii de oameni au murit. Trebuie să facem ceva.”

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds, în campusul pentru refugiați din Germania

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds, în campusul pentru refugiați din Germania

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Don't Even Try", ne spune Bryan Adams pe un ton Beatles - AUDIO

Bryan Adams a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”Get Up!”. Melodia se numește "Don't Even Try" și are...

Închide