Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Cu un simplu "Hello", Adele a depășit recordul lui Taylor Swift

Adele a revenit cu un nou single și întreaga industrie muzicală a simțit asta. Justin Bieber nu mai este Number One în topul single-urilor de pe iTunes, iar Taylor Swift nu mai deține recordul pentru cele mai multe vizualizări pe VEVO. Videoclipul "Hello" a ridicat ștacheta până la 27.7 milioane de vizionări în doar 24 de ore.
Adele / Taylor Swift

Adele / Taylor Swift

După o îndelungată absență din lumina reflectoarelor, Adele a revenit cu un nou single, intitulat ”Hello”. Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip emoționant, regizat de Xavier Dolan.

În doar 24 de ore de la postarea sa pe VEVO, videoclipul piesei ”Hello” a cumulat nu mai puțin de 27,7 milioane de vizualizări, stabilind astfel un nou record. Înainte de lansarea noului acestui clip, recordul i-a aparținut tinerei Taylor Swift, care reușise să strângă 20,1 milioane de vizionări în 24 de ore cu videoclipul hitului ”Bad Blood”.

Pe scurt, abuzând de jocul de cuvinte, Adele a reușit cu un simplu "Hello" să lase trecutului orice urmă de ”Bad Blood”, spulberând pur și simplu competiția. Acest lucru este susținut și de cifre, noul record stabilit de Adele depășind anteriorul record al lui Taylor Swift cu peste 7 milioane de vizionări.

Adele va continua să stabilească noi recorduri și în perioada următoare. Single-ul ”Hello” s-a vândut deja în format digital în peste 450.000 de exemplare doar în SUA, apropiindu-se cu un ritm accelerat de recordul lui Flo Rida, respectiv 636.000 de copii ale piesei ”Right Round” vândute într-o singură săptămână.

Momentan, ”Hello” se află pe prima poziție în topul single-urilor de pe iTunes, Adele detronându-l pe Justin Bieber.

Piesa cu care Adele reușește să urce cu atâta ușurință în topuri este prima melodie extrasă de pe noul album ”25”. Cel de-al 3-lea disc din cariera artistei va fi lansat pe 20 noiembrie 2015, până atunci fiind disponibil pentru precomenzi pe iTunes, Amazon și Google Play.

Tracklist ”25” – Adele:

 1. Hello
 2. Send My Love (To Your New Lover)
 3. I Miss You
 4. When We Were Young
 5. Remedy
 6. Water Under the Bridge
 7. River Lea
 8. Love In the Dark
 9. Million Years Ago
 10. All I Ask
 11. Sweetest Devotion

Target Edition

 1. Can’t Let Go
 2. Lay Me Down
 3. Why Do You Love Me
ADELE - 25 (copertă album)

ADELE - 25 (copertă album)

Cei interesați să afle mai multe detalii despre noul single ”Hello”, pot asculta mai jos un fragment din interviul acordat de Adele postului BBC Radio 2.

Adele vorbește despre noul single ”Hello” într-un interviu acordat BBC Radio 2

Citește mai multe despre AdeleTaylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a interpretat live în premieră noul soundtrack Bond - VIDEO

Sam Smith a fost unul dintre invitații lui Graham Norton în cadrul show-ului său difuzat de BBC. Cu această ocazie,...

Închide