Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ascultă "Haosoleum", piesa care dă titlul noului album Alternosfera - AUDIO

Alternosfera a publicat online piesa "Haosoleum", cea care poartă numele noului album al formației. Discul a fost lansat oficial în urmă cu câteva zile, în cadrul unui concert ce a avut loc la Arenele Romane.
Alternosfera

Alternosfera

"Haosoleum", o nouă piesă de pe albumul proaspăt lansat de Alternosfera, ajunge la public în varianta înregistrată în studio. Ca și celelalte piese lansate anterior, melodia are versuri scrise de solistul trupei, Marcel Bostan.

"Haosoleum" a putut fi ascultată live în seara concertului de lansare a discului cu același nume. Evenimentul s-a desfășurat la Arenele Romane din București, publicul fiind pregătit în deschidere de trupele Harlequin_Jack (București), Toy Machines (Suceava) și Red IceCream (Chișinău). Citește aici impresii de la concert.

Alternosfera - "Haosoleum" - AUDIO

Recent, Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența formației. Dima Scripnic a părăsit grupul, motivând într-un mesaj pe Facebook plecarea sa și mulțumind, totodată, publicului pentru susținere.

“Dragi prieteni, din păcate trebuie să vă anunţ că din motive personale plec din formaţia Alternosfera. Împreună cu familia mă voi stabili peste hotare şi de aceea nu mai pot face parte din echipă. A fost o perioadă frumoasă în viaţa mea şi vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi apreciat munca.

Cu respect,
Dima Scripnic”

Mesajul lui Dima este acompaniat și de un răspuns din partea colegilor din Alternosfera.

“Ultimul concert la care Dima va evolua alături de noi va fi cel de sâmbătă, la Hala 2 Moldova Film din Chişinău. Promitem un concert cu totul deosebit.

Mulţumim, Dima şi succes în continuare!
AS“

Dima Scripnic

Dima Scripnic

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elvis Presley și Royal Philharmonic Orchestra: "You've Lost That Lovin' Feelin'" - AUDIO

"You've Lost That Lovin' Feelin'", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1970, a fost reeditată pentru un album postum...

Închide