Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Gwen Stefani a interpretat în premieră piesa "Used To Love You" - VIDEO

Gwen Stefani a susținut recent un concert în New York în cadrul căruia a interpretat live pentru prima oară o piesă intitulată "Used To Love You". Melodia cu un titlu sugestiv pare a-i fi dedicată fostului soț, Gavin Rossdale.

Publicat

pe

Gwen Stefani
Gwen Stefani

În luna septembrie, Gwen Stefani își anunța fanii că a revenit în studioul de înregistrări și că lucrează la un nou material de studio. Solista No Doubt a postat pe pagina de Facebook o poză alături de producătorul și designer-ul Tranter Justin, însoțită de mesajul Cea mai tare noapte”.

Primele roade ale muncii de studio au ajuns la public recent, cu ocazia unui concert susținut la New York. În cadrul evenimentului, Gwen Stefani a interpretat live pentru prima oară o piesă intitulată ”Used To Love You”. Deși nu au fost oferite detalii cu privire la sursa de inspirație pentru această compoziție, versurile par să vorbească despre relația cu fostul soț, Gavin Rossdale, cei doi divorțând în august după 13 ani de căsnicie.

Gwen Stefani - "Used To Love You" - VIDEO

Gwen Stefani - "Used To Love You" (Varianta de studio)

Gwen Stefani și Gavin Rossdale au format vreme de 13 ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în 2002, unindu-i atât cei 3 copii, cât și pasiunea pentru muzică și artă.

Chiar dacă din exterior Stefani și Rossdale păreau a forma cuplul perfect, în interior existau ”probleme ireconciliabile”. Din acest motiv, Gwen Stefani a luat decizia de a divorța de Gavin Rossdale, ambii angajându-se, însă, în a rămâne implicați în creșterea celor 3 copii.

„Deși am luat împreună decizia de a nu mai fi parteneri în căsnicie, rămânem parteneri în creșterea copiilor noștri și ne angajăm să le oferim căldura unui mediu familial sănătos. Pentru a face asta, solicităm presei discreție în această perioadă”, au transmis cei doi.

Înaintea căsătoriei nu a existat un contract prenupțial, în acest caz fiind valabile legile din California, conform cărora după divorț fiecare obține jumătate din valoarea bunurilor comune. Conform ultimelor declarații, averea lui Gavin Rossdale era estimată la 35 de milioane de dolari, iar cea a lui Gwen Stefani la 80 de milioane de dolari.

Trending