Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Gabriel Cotabiță pregătește o surpriză pentru "Gala Chapeau"

Emoționat de gestul colegilor săi de a pune la cale “Gala Chapeau”, în care cei mai cunoscuți artiști români îi vor interpreta hiturile în semn de recunoaștere a talentului său, Gabriel Cotabiță a hotărât să nu se lase mai prejos. Astfel, artistul va participa la eveniment pentru a mulțumi publicului, prietenilor și admiratorilor pentru sprijin și apreciere.
Gabriel Cotabita (VH2) in concert la Sala Palatului

Gabriel Cotabita (VH2) in concert la Sala Palatului

Gabriel Cotabiță își dorește să arate artiștilor și mai ales publicului cât de mult a ‎însemnat și înseamnă încă aprecierea lor. Astfel, evenimentul de pe 29 octombrie va fi gestul lui de ''Jos pălăria'' față de sprijinul enorm pe care l-a simțit din partea prietenilor și admiratorilor în lunile în care a fost internat în spital.

“Știu și am simțit că numărul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4000, câte locuri sunt în sală. Le mulțumesc din suflet tuturor și abia‎ aștept prima întâlnire cu publicul meu, cu atât mai mult cu cât a fost prilejuită de colegii și prietenii mei. Inițiativa lor m-a măgulit și m-a motivat în același timp!”

Pe 29 octombrie, la Sala Palatului, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță, într-un spectacol fără precedent, prezentat de Mihai Bendeac.

Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin: “Jos pălăria!

Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru țara noastră: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai României, în cadrul unei Gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.

Bilete Gala Chapeau – Gabriel Cotabiță:

  • VIP – 190 de lei
  • Categoria I – 150 de lei
  • Categoria II – 125 de lei
  • Categoria III – 100 de lei
  • Categoria IV – 65 de lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele confirmă noul album "25": "E despre cine am devenit fără măcar a realiza"

Adele a publicat o scrisoare deschisă în care confirmă titlul noului său album. Fără a anunța încă data lansării discului...

Închide