Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Elvis Presley și Royal Philharmonic Orchestra: "You've Lost That Lovin' Feelin'" - AUDIO

"You've Lost That Lovin' Feelin'", o piesă înregistrată de Elvis Presley în 1970, a fost reeditată pentru un album postum ce va conține cele mai cunoscute melodii ale ”Regelui”, cu un aranjament muzical reîmprospătat de Royal Philharmonic Orchestra. Discul va fi lansat pe 30 octombrie 2015.
Elvis Presley în anii '50

Elvis Presley în anii '50

Muzica lui Elvis Presley este readusă în actualitate printr-un nou album, realizat la inițiativa fostei soții, Priscilla. ”If I Can Dream: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra” oferă fanilor ”Regelui” ocazia de a asculta piese clasice din repertoriul lui Elvis cu un aranjament diferit, realizat cu sprijinul Royal Philharmonic Orchestra.

În opinia Priscillei Presley, acesta este albumul pe care Elvis ar fi vrut să-l lanseze dintotdeauna.

„Acesta este albumul pe care el și-ar fi dorit cu siguranță să-l înregistreze. Casa de discuri, însă, nu i-ar fi permis niciodată să înregistreze cu o orchestră. Dacă ar fi fost doar la decizia managerului Parker, Elvis ar fi cântat singur pe scenă, fără background. Cred că i-am acordat acum libertatea de a experimenta cu toate orchestrele cu care i-ar fi plăcut să lucreze”, a declarat văduva lui Elvis într-un interviu acordat Rolling Stone Magazine.

Cele 14 piese incluse pe noul album au fost alese de Priscilla, aceasta mărturisind că nu a făcut decât să alcătuiască o listă cu ”melodiile evidente”, sau altfel spus: cele mai cunoscute și îndrăgite cântece ale lui Elvis.

Tracklist ”If I Can Dream: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra”:

 1. „Burning Love”
 2. „It’s Now Or Never” (feat. Il Volo)
 3. „Love Me Tender”
 4. „Fever” (feat. Michael Bublé)
 5. „Bridge Over Troubled Water”
 6. „And The Grass Won’t Pay No Mind”
 7. „You’ve Lost That Loving Feeling”
 8. „There’s Always Me”
 9. „Can’t Help Falling In Love”
 10. „In The Ghetto”
 11. „How Great Thou Art”
 12. „Steamroller Blues”
 13. „An American Trilogy”
 14. „If I Can Dream”

După "If I Can Dream", lansată în august, promovarea albumului continuă cu "You've Lost That Lovin' Feelin'". Compozița a fost înregistrată de Elvis Presley în 1970, fiind lansată inițial de The Righteous Brothers în 1964.

Elvis Presley - "You've Lost That Lovin' Feelin'" - AUDIO

Ideea lansării unui nou album Elvis, cu orchestră, a pornit din dorința Priscillei de a-l menține pe ”Rege” contemporan.

„Sunt derutată de modul în care industria muzicală funcționează astăzi. Casele de discuri mor. A intervenit ”social media”, YouTube-ul, serviciul iTunes, totul e confuz. În urmă cu câțiva ani nu puteai să te joci cu muzica unui artist. Nu te puteai atinge de ea. O lăsai așa cum era. Acum există DJ care îmbină stiluri, piese, artiști. Trebuie să îl păstrăm pe Elvis actual.”

Așadar, noile generații, ce nu au avut oportunitatea de a-l asculta live pe Elvis, îi vor putea cunoaște muzica într-o interpretare modernă. Albumul ”If I Can Dream: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra” va fi lansat pe 30 octombrie.

Citește mai multe despre Elvis Presley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul eveniment care sfidează toamna: SUMMER in NOVEMBER

Pe 14 noiembrie va avea loc prima ediție a unui eveniment creat pentru a sfida vremea rea: Summer in November....

Închide