Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Cristi Minculescu şi Iris vor avea invitaţi de renume la Sala Polivalentă

Cristi Minculescu și Iris vor finaliza turneul ”Din Nou Împreună” cu un concert la Sala Polivalentă, la care îi vor avea ca invitați pe Felicia Filip, Paula Seling și Mircea Vintilă. Puteți citi mai jos declarațiile acestora, dar și mai multe informații despre show.
IRIS și Felicia Filip

IRIS și Felicia Filip

Cristi Minculescu şi Iris vor cântă la Bucureşti cu invitaţi de renume: Felicia Filip, Paula Seling şi Mircea Vintilă. După succesul turneului naţional “Din nou împreună”, seria de 14 concerte se încheie la Sala Polivalentă, joi, 15 octombrie, începând cu ora 19:00.

Cu sute de concerte susţinute de-a lungul celor aproape 4 decenii, zeci de piese în repertoriu, hituri marcante ce formează o carieră răsunătoare , Cristi Minculescu şi Iris au pornit la drum “Din nou împreună”, în urmă cu aproape o lună, umplând cu fanii din 3 generaţii diferite sălile de spectacol a 12 oraşe din România, al 13-lea fiind Chişinău. Răsplătiţi cu săli pline, ropote de aplauze, tombole şi întâlniri entuziaste cu fanii în backstage, Cristi Minculescu şi Iris au cântat, vizibil emoţionaţi, alături de public, piese cunoscute precum “Floare de iris”, “Baby”, “Să nu crezi nimic” etc.

Turneul se încheie printr-un concert care se anunţă impresionant, peste câteva zile, joi, 15 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. În cadrul acestuia vor urca pe scenă, alături de Cristi Minculescu şi Iris, invitaţi de seamă precum Felicia Filip, Paula Seling şi Mircea Vintilă.

Cuprins de nostalgie, Mircea Vintilă spune despre prezenţa lui la Sala Polivalentă: “O să fiu alături de IRIS pentru că sunt nişte prieteni dragi, îi iubesc mult şi avem multe amintiri frumoase împreună”.

 “IRIS nu este doar o trupă rock de legendă. IRIS nu este doar un brand naţional. IRIS este o stare de spirit ce încălzeşte sufletul (”Baby”), aduce o lacrimă în colţul ochiului (”Floare de iris”) sau te ridică în picioare transformând vârstnicii în adulţi, adulţii în tineri şi tinerii în adolescenţi ( ”Strada ta”). IRIS este o îngemănare de talente (Cristi, Nelu, Valter, Boro, Relu) ce cântă o muzică aflată pe buzele tuturor. La concertele lor tatăl şi mama vin de mână cu fiul şi fiica, cu toţi deopotrivă fani, ca şi bunicul ce-i însoţeşte nu o dată. Când îmi împletesc vocea cu marea voce a rock-ului românesc (desigur, Cristi Minculescu), am sentimentul că ”eternitatea s-a născut”... din rock (”De vei pleca”)” mărturiseşte Felicia Filip.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIrisPaula Seling
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sibiu Jazz Festival 2015, o ediție în care se sărbătoresc 45 de ani de concerte

Sibiu Jazz Festival va sărbători anul acesta cea de-a 45-a ediție, aducând la Sibiu, în perioada 22-25 octombrie, artiști de...

Închide