Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Chris Cornell și fiica sa de 11 ani cântă "Redemption Song" - VIDEO

În familia Cornell, talentul muzical se moștenește. Solistul Soundgarden a cântat alături de fiica sa, Toni, un cover al cunoscutei piese "Redemption Song", prestația tinerei artiste stârnind uimirea și admirația celor din public.
Chris Cornell și fiica sa Toni cântă Redemption Song

Chris Cornell și fiica sa Toni cântă Redemption Song

Fanii lui Chris Cornell au avut parte recent de o surpriză extrem de plăcută. Aflat în New York pentru a susține un concert la Bacon Theater, solistul Soundgarden a invitat-o pe scenă pe fiica sa de 11 ani.

”Spune-le numele tău”, i-a spus Chris fiicei sale, în vreme ce publicul aproape îi acoperea vocea cu aplauze puternice.

Răspunsul a venit neîntârziat, tânăra părând complet neintimidată de ropotele de aplauze.

”Numele meu e Toni!”

Cei doi au interpretat apoi un cover al piesei "Redemption Song", o melodie considerată de mulți drept cea mai puternică și emoționantă compoziție din repertoriul regretatului Bob Marley. Mai jos puteți urmări o înregistrare video realizată de unul dintre fanii prezenți la concert.

Chris Cornell și fiica sa de 11 ani, Toni - "Redemption Song" - VIDEO

Chris Cornell promovează în prezent noul său album solo, „Higher Truth”. Discul lansat în septembrie a fost produs de Brendan O’Brien, cel care a lucrat și la albumul „Superunknown” pentru Soundgarden. O’Brien este unul dintre cei mai reputați producători americani, colaborând de-a lungul carierei cu nume sonore din industria muzicală: Mick Jagger, Bob Dylan, Neil Young, AC/DC, Aerosmith, Pearl Jam, Korn, Incubus, Papa Roach și lista poate continua.

De pe acest material a fost extras single-ul ”Nearly Forgot My Broken Heart”. Piesa beneficiază de un videoclip cu iz western, în care apare și fiul său de 10 ani, Christopher Nicholas.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Bay va compune o piesă pentru Tom Jones

Tom Jones a anunțat recent în cadrul unui interviu că James Bay va compune o piesă pentru el. Inițiativa i-a...

Închide