Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Atonia va lansa în curând un nou single, intitulat ”Dream About My Face”. Până la apariția videoclipului, programată pentru această săptămână, artista își invită fanii să urmărească un teaser.
Antonia

Antonia │ FOTO: Gabriel Hennessey

”Încă puțin și veți asculta single-ul meu ‪#‎DreamAboutMyFace‬ și veți vedea și videoclipul! Până atunci, un scurt teaser! ‪#‎excited‬”, a transmis Antonia fanilor săi.

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Pentru a stimula curiozitatea publicului, Antonia a publicat pe pagina de Facebook și un scurt clip în care interpretează un fragment al noului ei single.

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER AUDIO

#DreamAboutMyFaceSoon :) #DreamAboutMyFace

Posted by Antonia on Sunday, September 27, 2015

În luna aprilie, Antonia a lansat primul său album. Intitulat "This Is Antonia”, discul conține 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care au propulsat-o în topurile din România, dar și din afara țării.

„Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. ‘This is Antonia’ este rodul muncii din ultimii 5 ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din România și din străinatate.”” - Antonia.

Albumul “”This is Antonia”” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron și este disponibil în magazinele de specialitate. Întregul tracklist poate fi consultat mai jos.

Tracklist ”“This is Antonia””:

 1. Marabou
 2. Wild Horses (feat. Jay Sean)
 3. Chica Loca
 4. Shake It Mamma
 5. Jameia
 6. Hurricane (feat. Puya)
 7. Marionette
 8. Party
 9. I Got You
 10. Hawaii
 11. Painkiller
 12. Morena (Tom Boxer feat. Antonia)

"This is Antonia" (copertă album)

Citește mai multe despre Antonia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cu un simplu "Hello", Adele a depășit recordul lui Taylor Swift

Adele a revenit cu un nou single și întreaga industrie muzicală a simțit asta. Justin Bieber nu mai este Number...

Închide