Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Atonia va lansa în curând un nou single, intitulat ”Dream About My Face”. Până la apariția videoclipului, programată pentru această săptămână, artista își invită fanii să urmărească un teaser.

Publicat

pe

Antonia
Antonia │ FOTO: Gabriel Hennessey

”Încă puțin și veți asculta single-ul meu ‪#‎DreamAboutMyFace‬ și veți vedea și videoclipul! Până atunci, un scurt teaser! ‪#‎excited‬”, a transmis Antonia fanilor săi.

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Pentru a stimula curiozitatea publicului, Antonia a publicat pe pagina de Facebook și un scurt clip în care interpretează un fragment al noului ei single.

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER AUDIO

#DreamAboutMyFaceSoon :) #DreamAboutMyFace

Posted by Antonia on Sunday, September 27, 2015

În luna aprilie, Antonia a lansat primul său album. Intitulat "This Is Antonia”, discul conține 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care au propulsat-o în topurile din România, dar și din afara țării.

„Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. ‘This is Antonia’ este rodul muncii din ultimii 5 ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din România și din străinatate.” - Antonia.

Albumul ”This is Antonia” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron și este disponibil în magazinele de specialitate. Întregul tracklist poate fi consultat mai jos.

Tracklist ”This is Antonia”:

  1. Marabou
  2. Wild Horses (feat. Jay Sean)
  3. Chica Loca
  4. Shake It Mamma
  5. Jameia
  6. Hurricane (feat. Puya)
  7. Marionette
  8. Party
  9. I Got You
  10. Hawaii
  11. Painkiller
  12. Morena (Tom Boxer feat. Antonia)

"This is Antonia" (copertă album)

Trending