Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Atonia va lansa în curând un nou single, intitulat ”Dream About My Face”. Până la apariția videoclipului, programată pentru această săptămână, artista își invită fanii să urmărească un teaser.
Antonia

Antonia │ FOTO: Gabriel Hennessey

”Încă puțin și veți asculta single-ul meu ‪#‎DreamAboutMyFace‬ și veți vedea și videoclipul! Până atunci, un scurt teaser! ‪#‎excited‬”, a transmis Antonia fanilor săi.

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Pentru a stimula curiozitatea publicului, Antonia a publicat pe pagina de Facebook și un scurt clip în care interpretează un fragment al noului ei single.

Antonia - "Dream About My Face" - TEASER AUDIO

#DreamAboutMyFaceSoon :) #DreamAboutMyFace

Posted by Antonia on Sunday, September 27, 2015

În luna aprilie, Antonia a lansat primul său album. Intitulat "This Is Antonia”, discul conține 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care au propulsat-o în topurile din România, dar și din afara țării.

„Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. ‘This is Antonia’ este rodul muncii din ultimii 5 ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din România și din străinatate.”” - Antonia.

Albumul “”This is Antonia”” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron și este disponibil în magazinele de specialitate. Întregul tracklist poate fi consultat mai jos.

Tracklist ”“This is Antonia””:

 1. Marabou
 2. Wild Horses (feat. Jay Sean)
 3. Chica Loca
 4. Shake It Mamma
 5. Jameia
 6. Hurricane (feat. Puya)
 7. Marionette
 8. Party
 9. I Got You
 10. Hawaii
 11. Painkiller
 12. Morena (Tom Boxer feat. Antonia)

"This is Antonia" (copertă album)

Citește mai multe despre Antonia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cu un simplu "Hello", Adele a depășit recordul lui Taylor Swift

Adele a revenit cu un nou single și întreaga industrie muzicală a simțit asta. Justin Bieber nu mai este Number...

Închide