Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Anda Adam și R.A.C.L.A - ”Nu te-am uitat” - TEASER VIDEOCLIP

La 16 ani de la cucerirea topurilor românești cu piesa “Nu mă uita”, Anda Adam și R.A.C.L.A. pregătesc lansarea unui nou featuring. Single-ul se numește sugestiv „Nu te-am uitat”, iar videoclipul va avea premiera săptămâna viitoare.

Publicat

pe

Anda Adam și R.A.C.L.A - Nu te-am uitat (imagini videoclip)
Anda Adam și R.A.C.L.A - Nu te-am uitat (imagini videoclip)

Noua colaborare a Andei Adam cu R.A.C.L.A pentru "Nu te-am uitat" este o producție Rappin'On Production, semnată la MediaPro Music. În ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste tristă.

„Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, că ne simțim la fel ca acum 16 ani. Abia așteptăm să mergem la concerte din nou, împreună”, a declarat Anda Adam.

„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului și a fetei cuminți, poveste ce se dezvoltă și ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor și a noastră, ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Sperăm ca acest produs audio-video de excepție să fie la înălțimea așteptărilor generațiilor care au crescut cu ”Nu mă uita” în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generații și fiecărui ascultător în parte: Nu te-am uitat”, declară Rimaru (R.A.C.L.A).

Noul videoclip „Nu te-am uitat” va avea premiera pe Youtube marți, 27 octombrie, la ora 10.30. Până atunci, artițtii au făcut public un scurt teaser, care se bucură deja de aprecierea a zeci de mii de fani. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu.

UPDATE: Videoclipul a fost lansat. Urmărește-l aici.

Anda Adam și R.A.C.L.A - ”Nu te-am uitat” - TEASER VIDEOCLIP

Cei care vor să-și reamintească de prima colaborare Anda Adam & R.A.C.L.A, pot urmări mai jos și videoclipul piesei ”Nu mă uita”.

R.A.C.L.A cu Anda Adam - ”Nu mă uita”

Trending