Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Alternosfera cântă împreună cu un cor de copii: "Cheamă-mă" - AUDIO

Alternosfera a lansat online o nouă piesă de pe albumul "Haosoleum". Melodia se numește "Cheamă-mă" și are pasaje muzicale interpretate de către un cor de copii.
Alternosfera

Alternosfera

"Cheamă-mă", o nouă piesă de pe albumul proaspăt lansat de Alternosfera, ajunge la public în varianta înregistrată în studio. Ca și celelalte piese lansate anterior, melodia are versuri scrise de solistul trupei, Marcel Bostan.

Deși în descrierea piesei nu sunt oferite detalii cu privire la înregistrarea compoziției, "Cheamă-mă" beneficiază pe anumite porțiuni de voci secundare, ale unor copii.

Pe 17 octombrie, Alternosfera va lansa și la Chișinău albumul "Haosoleum". În București, discul a fost lansat pe 9 octombrie, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat la Arenele Romane. Citește aici impresii de la concert.

Alternosfera - "Cheamă-mă" (Haosoleum 2015)

Recent, Alternosfera a anunțat o nouă schimbare în componența formației. Dima Scripnic a părăsit grupul, motivând într-un mesaj pe Facebook plecarea sa și mulțumind, totodată, publicului pentru susținere.

“Dragi prieteni, din păcate trebuie să vă anunţ că din motive personale plec din formaţia Alternosfera. Împreună cu familia mă voi stabili peste hotare şi de aceea nu mai pot face parte din echipă. A fost o perioadă frumoasă în viaţa mea şi vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi apreciat munca.

Cu respect,
Dima Scripnic”

Mesajul lui Dima este acompaniat și de un răspuns din partea colegilor din Alternosfera.

“Ultimul concert la care Dima va evolua alături de noi va fi cel de sâmbătă, la Hala 2 Moldova Film din Chişinău. Promitem un concert cu totul deosebit.

Mulţumim, Dima şi succes în continuare!
AS“

Dima Scripnic

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul Deep Purple, iritat de cei din conducerea Rock and Roll Hall of Fame: "Sunt niște ignoranți"

Deși Deep Purple este eligibilă de 22 de ani pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame,...

Închide