Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alternosfera a lansat o piesă nouă, "Cad Fulgi / SOS" - AUDIO

Alternosfera a lansat o nouă piesă, intitulată "Cad Fulgi / SOS". Melodia se regăsește pe noul album ”Hausoleum”, care va fi lansat pe 9 octombrie la Arenele Romane.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera

Alternosfera a dezvăluit o nouă compoziție de pe albumul „Hausoleum„. Intitulată "Cad Fulgi / SOS", piesa are versurile scrise de solistul trupei, Marcel Bostan.

""Semnalele SOS de îngeri bruiate..." Încă o piesă din Haosoleum. Ne vedem vineri la Arenele Romane!", le-a transmis Alternosfera fanilor.

Alternosfera - "Cad Fulgi / SOS" - AUDIO

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate şi puternice trupe ale ultimilor ani. Prestaţia artistică – show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un „etalon” pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.

În toamna acestui an (vineri, 9 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic – „Haosoleum”. Albumul reprezintă a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include şi albumele „Virgula” (lansat in 2012) şi „Epizodia” (lansat de Ziua Internaţionala π – ziua 14, luna 3, 2013).

Conceputul acestui triptic gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice: PI (π). Învăluită în trecut de misticism datorită relației sale cu natura cercului, constanta π este inseparabilă de sferă și univers.

„Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.

Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.

Am reinventat horoscopul.

Luna 3. Ziua 14. A început Epizodia.

Pe 9 octombrie 2015, Alternosfera lansează Haosoleum.”

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Alternosfera la Arenele Romane, 2015
Concerte sâmbătă, 19 decembrie 2015

Alternosfera

Loc
Arenele Romane

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending