Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Adele și-a dorit să fie chirurg: "Am vrut să repar inimile oamenilor"

Adele a acordat un interviu revistei i-D în care a vorbit despre evoluția sa ca artist, frica de faimă, copilăria sa și viața de mamă. În cadrul discuției, Adele a dezvăluit că înainte de a lua în considerare o carieră în muzică, și-a dorit să fie chirurg.
Adele

Adele │ FOTO: Foto pentru i-d.vice.com

Înaintea lansării single-ului ”Hello”, Adele a acordat un interviu amplu revistei i-D, în care a vorbit deschis atât despre cei 3 ani în care a dispărut din ”ochii presei”, dar și despre perioada copilăriei și adolescenței sale.

Când avea doar 10 ani, bunicul artistei a murit, acest tragic eveniment marcându-i copilăria.

”L-am iubit atât de mult, mai mult decât orice pe lume. Bunicul și buna au fost, pentru mine, un exemplu al relației ideale: prietenia ideală, partenerii ideali, totul părea minunat între ei. Chiar dacă sunt sigură că sunt multe lucruri din intimitatea lor pe care nu le știu, pentru mine, ca nepoată a lor, a fost ca în rai să-i am în preajmă. Am fost foarte, foarte tristă când a murit.”

Afectată de această pierdere, Adele a hotărât atunci să urmeze o carieră în medicină, aspirând să fie chirurg.

”Îmi doream să repar inimile oamenilor”, a mărturisit Adele.

Așa se face că în primul an de liceu la Balham's Chestnut Grove School, Adele a început să studieze cu multă dedicare biologia. Adolescența i-a dat, însă, planurile peste cap. În acea perioadă s-au înfiripat primele iubiri, ce au îndepărtat-o de la viitoarea sa carieră în chirurgie.

10 ani mai târziu de la aceste întâmplări, Adele se întoarcea acasă din LA pentru a-i da mamei sale să asculte prima versiune, nemixată, a piesei ”Someone Like You”.

”Tu ești un chirurg. Vindeci inimile oamenilor”, i-a spus mama sa cu lacrimi în ochi, după ce a ascultat pentru prima oară melodia ce avea să devină mai târziu hit la nivel internațional.

După ce albumul ”21” s-a instalat în fruntea topurilor din America și UK, Adele a dispărut din luminile reflectoarelor. În această perioadă, artista a născut primul ei copil.

”E foarte greu să crești un copil. Credeam că va fi ușor. Toată lumea crește copii, cât de greu poate fi, mi-am zis eu. Ohhh...n-aveam nici cea mai vagă idee. E greu, dar e extraordinar în același timp. E cel mai grozav lucru pe care l-am făcut până acum.”

În perioada absenței sale din zona publică, Adele a meditat asupra anilor ce-au trecut, încercând să înțeleagă în fel i-au călăuzit pașii. Așa a compus noile piese de pe albumul ”25”, care nu fac referire la faimă, ci la amintiri din diferite perioade ale vieții personale.

”Mi-e frică de faimă, știi? Mi-e frică că mă va distruge, că mă voi pierde și voi deveni una dintre acele persoane pe care acum le iubesc din toată inima mea artistică. Mi se face frică. Mi-e frică în special pentru cei pe care îi iubesc. Nu vreau să simtă că m-au pierdut.”

Într-o oarecare măsură, despre asta vorbește și noul single Adele, ”Hello”. Deși videoclipul lasă impresia că artista face referire la o relație cu un fost iubit, dialogul ar putea fi purtat între Adele, cea din prezent, și Adele, cea care a fost înainte de a deveni cel mai mare star pop.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Atonia va lansa în curând un nou single, intitulat ”Dream About My Face”. Până la apariția videoclipului, programată pentru această...

Închide