Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Adele și-a dorit să fie chirurg: "Am vrut să repar inimile oamenilor"

Adele a acordat un interviu revistei i-D în care a vorbit despre evoluția sa ca artist, frica de faimă, copilăria sa și viața de mamă. În cadrul discuției, Adele a dezvăluit că înainte de a lua în considerare o carieră în muzică, și-a dorit să fie chirurg.
Adele

Adele │ FOTO: Foto pentru i-d.vice.com

Înaintea lansării single-ului ”Hello”, Adele a acordat un interviu amplu revistei i-D, în care a vorbit deschis atât despre cei 3 ani în care a dispărut din ”ochii presei”, dar și despre perioada copilăriei și adolescenței sale.

Când avea doar 10 ani, bunicul artistei a murit, acest tragic eveniment marcându-i copilăria.

”L-am iubit atât de mult, mai mult decât orice pe lume. Bunicul și buna au fost, pentru mine, un exemplu al relației ideale: prietenia ideală, partenerii ideali, totul părea minunat între ei. Chiar dacă sunt sigură că sunt multe lucruri din intimitatea lor pe care nu le știu, pentru mine, ca nepoată a lor, a fost ca în rai să-i am în preajmă. Am fost foarte, foarte tristă când a murit.”

Afectată de această pierdere, Adele a hotărât atunci să urmeze o carieră în medicină, aspirând să fie chirurg.

”Îmi doream să repar inimile oamenilor”, a mărturisit Adele.

Așa se face că în primul an de liceu la Balham's Chestnut Grove School, Adele a început să studieze cu multă dedicare biologia. Adolescența i-a dat, însă, planurile peste cap. În acea perioadă s-au înfiripat primele iubiri, ce au îndepărtat-o de la viitoarea sa carieră în chirurgie.

10 ani mai târziu de la aceste întâmplări, Adele se întoarcea acasă din LA pentru a-i da mamei sale să asculte prima versiune, nemixată, a piesei ”Someone Like You”.

”Tu ești un chirurg. Vindeci inimile oamenilor”, i-a spus mama sa cu lacrimi în ochi, după ce a ascultat pentru prima oară melodia ce avea să devină mai târziu hit la nivel internațional.

După ce albumul ”21” s-a instalat în fruntea topurilor din America și UK, Adele a dispărut din luminile reflectoarelor. În această perioadă, artista a născut primul ei copil.

”E foarte greu să crești un copil. Credeam că va fi ușor. Toată lumea crește copii, cât de greu poate fi, mi-am zis eu. Ohhh...n-aveam nici cea mai vagă idee. E greu, dar e extraordinar în același timp. E cel mai grozav lucru pe care l-am făcut până acum.”

În perioada absenței sale din zona publică, Adele a meditat asupra anilor ce-au trecut, încercând să înțeleagă în fel i-au călăuzit pașii. Așa a compus noile piese de pe albumul ”25”, care nu fac referire la faimă, ci la amintiri din diferite perioade ale vieții personale.

”Mi-e frică de faimă, știi? Mi-e frică că mă va distruge, că mă voi pierde și voi deveni una dintre acele persoane pe care acum le iubesc din toată inima mea artistică. Mi se face frică. Mi-e frică în special pentru cei pe care îi iubesc. Nu vreau să simtă că m-au pierdut.”

Într-o oarecare măsură, despre asta vorbește și noul single Adele, ”Hello”. Deși videoclipul lasă impresia că artista face referire la o relație cu un fost iubit, dialogul ar putea fi purtat între Adele, cea din prezent, și Adele, cea care a fost înainte de a deveni cel mai mare star pop.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia - "Dream About My Face" - TEASER VIDEOCLIP

Atonia va lansa în curând un nou single, intitulat ”Dream About My Face”. Până la apariția videoclipului, programată pentru această...

Închide