Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele și-a dorit să fie chirurg: "Am vrut să repar inimile oamenilor"

Adele a acordat un interviu revistei i-D în care a vorbit despre evoluția sa ca artist, frica de faimă, copilăria sa și viața de mamă. În cadrul discuției, Adele a dezvăluit că înainte de a lua în considerare o carieră în muzică, și-a dorit să fie chirurg.

Publicat

pe

Adele
Adele │ FOTO: Foto pentru i-d.vice.com

Înaintea lansării single-ului ”Hello”, Adele a acordat un interviu amplu revistei i-D, în care a vorbit deschis atât despre cei 3 ani în care a dispărut din ”ochii presei”, dar și despre perioada copilăriei și adolescenței sale.

Când avea doar 10 ani, bunicul artistei a murit, acest tragic eveniment marcându-i copilăria.

”L-am iubit atât de mult, mai mult decât orice pe lume. Bunicul și buna au fost, pentru mine, un exemplu al relației ideale: prietenia ideală, partenerii ideali, totul părea minunat între ei. Chiar dacă sunt sigură că sunt multe lucruri din intimitatea lor pe care nu le știu, pentru mine, ca nepoată a lor, a fost ca în rai să-i am în preajmă. Am fost foarte, foarte tristă când a murit.”

Afectată de această pierdere, Adele a hotărât atunci să urmeze o carieră în medicină, aspirând să fie chirurg.

”Îmi doream să repar inimile oamenilor”, a mărturisit Adele.

Așa se face că în primul an de liceu la Balham's Chestnut Grove School, Adele a început să studieze cu multă dedicare biologia. Adolescența i-a dat, însă, planurile peste cap. În acea perioadă s-au înfiripat primele iubiri, ce au îndepărtat-o de la viitoarea sa carieră în chirurgie.

10 ani mai târziu de la aceste întâmplări, Adele se întoarcea acasă din LA pentru a-i da mamei sale să asculte prima versiune, nemixată, a piesei ”Someone Like You”.

”Tu ești un chirurg. Vindeci inimile oamenilor”, i-a spus mama sa cu lacrimi în ochi, după ce a ascultat pentru prima oară melodia ce avea să devină mai târziu hit la nivel internațional.

După ce albumul ”21” s-a instalat în fruntea topurilor din America și UK, Adele a dispărut din luminile reflectoarelor. În această perioadă, artista a născut primul ei copil.

”E foarte greu să crești un copil. Credeam că va fi ușor. Toată lumea crește copii, cât de greu poate fi, mi-am zis eu. Ohhh...n-aveam nici cea mai vagă idee. E greu, dar e extraordinar în același timp. E cel mai grozav lucru pe care l-am făcut până acum.”

În perioada absenței sale din zona publică, Adele a meditat asupra anilor ce-au trecut, încercând să înțeleagă în fel i-au călăuzit pașii. Așa a compus noile piese de pe albumul ”25”, care nu fac referire la faimă, ci la amintiri din diferite perioade ale vieții personale.

”Mi-e frică de faimă, știi? Mi-e frică că mă va distruge, că mă voi pierde și voi deveni una dintre acele persoane pe care acum le iubesc din toată inima mea artistică. Mi se face frică. Mi-e frică în special pentru cei pe care îi iubesc. Nu vreau să simtă că m-au pierdut.”

Într-o oarecare măsură, despre asta vorbește și noul single Adele, ”Hello”. Deși videoclipul lasă impresia că artista face referire la o relație cu un fost iubit, dialogul ar putea fi purtat între Adele, cea din prezent, și Adele, cea care a fost înainte de a deveni cel mai mare star pop.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending