Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Adele cântă un fragment dintr-o posibilă piesă nouă într-un teaser difuzat pe TV

Adele a oferit fanilor noi motive de entuziasm. Vocea artistei britanice a putut fi auzită într-un teaser de câteva secunde difuzat recent pe TV în UK. În clip, Adele pare să interpreteze un fragment dintr-o piesă nouă.

Publicat

pe

Adele
Adele

După multe luni de informații neoficiale privind noul album Adele, a apărut și un prim teaser oficial. Un clip de câteva secunde în care artista britanică interpretează o piesă nouă a fost difuzat recent pe TV într-o pauză publicitară din timpul show-ului The X Factor UK. Momentan nu se știe dacă fragmentul face parte dintr-o nouă melodie Adele, sau a fost înregistrată pentru un spot publicitar. Versurile interpretate par a se încadra, totuși, în tiparul baladelor lansate anterior de artistă: "Hello, it's me, I was wondering if after all these years, you'd like to meet to go over everything. They say that time's supposed to heal ya but I ain't done much healing."

Teaser-ul în care Adele cântă un fragment dintr-o posibilă piesă nouă

Prezent la festivalul Cannes Lions, Pharrell Williams a dezvăluit în luna iunie că s-a întâlnit cu Adele pentru a discuta despre piesele de pe noul ei album. Fără a intra în detalii privind compozițiile, producătorul a ținut să sublinieze cât de importantă este pentru Adele viața de familie, tocmai din acest motiv întâlnirea lor fiind foarte scurtă.

Adele a adus pe lume în 2012 un băiețel pe nume Angelo. De atunci, artista și-a reorganizat prioritățile, dedicându-și timpul soțului său, Simon Konecki, și creșterii primului lor copil.

„Am văzut-o recent. Conversația a decurs cam așa: <<Ok, băieți, îmi voi deschide jurnalul pentru 20 de minute. >> Și din momentul acela ai la dispoziție 20 de minute, sau 32 de fapt. După care îți arată ce a compus, închide jurnalul și dispare cu frumosul ei bebeluș – și cam asta e tot”.

Pharrell Williams a continuat apoi cu o apreciere a talentului ei de compozitor.

„E un maestru în a compune. Îi asculți albumele și simți tot ce a vrut să transmită.”

Comentează

Trending