Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Adele confirmă noul album "25": "E despre cine am devenit fără măcar a realiza"

Adele a publicat o scrisoare deschisă în care confirmă titlul noului său album. Fără a anunța încă data lansării discului ”25”, artista britancă vorbește despre evoluția sa, ca om și artist.

Adele

”Când aveam 7 ani, îmi doream să am 8. Când am împlinit 8, mi-am dorit să am 12. Iar când am făcut 12 ani îmi doream doar să am 18. Apoi nu mi-am mai dorit să cresc”, explică Adele în primele rânduri ale scrisorii sale.”Simt că mi-am petrecut întreaga viață dorindu-mi diverse lucruri. Dorindu-mi mereu să fiu mai mare, să fiu în altă parte, să-mi amintesc și să uit în același timp.”

Printre rânduri încărcate de emoții și trăiri intime, artista britanică confirmă și lansarea unui nou album.

”Ultimul meu disc a fost despre despărțire și dacă ar fi să vorbesc despre cel nou, cred că l-aș putea numi un album de împăcare. O împăcare cu mine însămi. O recuperare a timpului pierdut. (...) Împlinirea a 25 de ani a fost pentru mine un punct de cotitură, un moment de trezire (...) 25 este despre a înțelege cine am devenit fără măcar a realiza.

Și îmi pare rău că a durat atât, dar știți cum e, viața are planul ei.

Cu dragoste,

Adele”

Mai jos puteți citi scrisoarea integrală, publicată de Adele pe Twitter și Facebook.

Adele - Scrisoare deschisă către fani

Adele - Scrisoare deschisă către fani

Recent, a apărut și un teaser video oficial. Un clip de câteva secunde în care artista britanică interpretează o piesă nouă a fost difuzat pe TV într-o pauză publicitară din timpul show-ului The X Factor UK. Momentan nu se știe dacă fragmentul face parte dintr-o nouă melodie Adele, sau a fost înregistrată pentru un spot publicitar. Versurile interpretate par a se încadra, totuși, în tiparul baladelor lansate anterior de artistă: „Hello, it’s me, I was wondering if after all these years, you’d like to meet to go over everything. They say that time’s supposed to heal ya but I ain’t done much healing.”

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Cornell și fiica sa de 11 ani cântă "Redemption Song" - VIDEO

În familia Cornell, talentul muzical se moștenește. Solistul Soundgarden a cântat alături de fiica sa, Toni, un cover al cunoscutei...

Închide