Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

A-ha le mulțumește fanilor lansând piesa "The End Of The Affair" - FOTO SLIDESHOW

A-ha a dezvăluit o nouă piesă, intitulată "The End Of The Affair". Melodia este acompaniată de un colaj de poze din timpul concertelor susținute recent în America de Sud, prin acest slideshow formația mulțumindu-le fanilor pentru susținere.

Publicat

pe

A-ha
A-ha

A-ha a încheiat recent o serie de concerte în America de Sud și a dorit ca la final să le mulțumească fanilor pentru participare. În acest sens, au lansat online o nouă piesă de pe albumul ”Cast In Steel”, pe care au acompaniat-o cu un colaj de poze realizate în timpul concertelor. Melodia se numește "The End Of The Affair", clipul a fost realizat de Jools Hogg, fotografiile fiind semnate de Just Loomis Photography.

”Acesta este un album de colaje pentru toți cei care nu au putut să fie alături de noi la începerea turneului, în Brazilia...și o amintire pentru toți cei care au putut veni. Cele mai bune urări din partea trupei.”

A-ha - "The End Of The Affair" (Brazil slideshow)

La 6 ani de la anunțul privind încetarea activității A-ha, trupa și-a anunțat reunirea. Anul acesta, în luna martie, formația a susținut o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la un nou album și un nou turneu. Discul, intitulat „Cast in Steel„, a fost lansat în luna septembrie, în prezent formația aflându-se în turneu.

Conform solistului, reunirea trupei A-ha nu se va extinde dincolo de lansarea albumului „Cast in Steel” și turneul de promovare implicit.

„Nu ne-am reunit pentru a rămâne împreună. Am căzut de acord să facem asta pe o perioadă de timp determinată: un album, un turneu.”

Comentează

Trending