Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

White Walls cânta alături de Enter Shikari și Hacktivist în Colectiv

Formația constănțeană de dynamic progressive metal White Walls va cânta pe 5 octombrie alături de Enter Shikari și Hacktivist. Concertul va avea loc în club Colectiv.

Publicat

pe

White Walls la BESTFEST 2013 - 6 iulie 2013

White Walls este una dintre cele mai apreciate trupe de metal din România. După două albume de succes, "Mad Man Circus" și "Escape Artist", formația a făcut o pauză, dar a revenit cu forțe proaspete.

De curând, White Walls a anunțat că va continua turneul "Escapism Tour" pentru promovarea celei mai recente apariții discografice, albumul "Escape Artist". Trupa va putea fi văzută în concert în orașe ca Iași, Galați, București, Cluj-Napoca și altele.

Din momentul întemeierii, respectiv din 2009 și până acum, White Walls s-a remarcat prin originalitatea genului abordat, calitatea prestației live și lansările apreciate atât de fani, cât și de criticii de specialitate.

Pe 5 octombrie, White Walls va cânta alături de  Enter Shikari, o formație care a intrat în atenția industriei muzicale odată cu lansarea albumului de debut, „Take to the Skies„. Materialul s-a clasat pe locul 4 în Official UK Album Chart, primind discul de aur în UK pentru vânzări de peste 100.000 de copii. În 2009 au lansat cel de-al doilea album, „Common Dreads” , trei ani mai târziu apărând pe piață „A Flash Flood of Colour„, material promovat și în concertul de la București.

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promovează, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș Enter Shikari concert 2015
Concerte luni, 5 octombrie 2015

Enter Shikari

Loc
Colectiv

Trending