Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

White Walls cânta alături de Enter Shikari și Hacktivist în Colectiv

Formația constănțeană de dynamic progressive metal White Walls va cânta pe 5 octombrie alături de Enter Shikari și Hacktivist. Concertul va avea loc în club Colectiv.

White Walls la BESTFEST 2013 - 6 iulie 2013

White Walls este una dintre cele mai apreciate trupe de metal din România. După două albume de succes, "Mad Man Circus" și "Escape Artist", formația a făcut o pauză, dar a revenit cu forțe proaspete.

De curând, White Walls a anunțat că va continua turneul "Escapism Tour" pentru promovarea celei mai recente apariții discografice, albumul "Escape Artist". Trupa va putea fi văzută în concert în orașe ca Iași, Galați, București, Cluj-Napoca și altele.

Din momentul întemeierii, respectiv din 2009 și până acum, White Walls s-a remarcat prin originalitatea genului abordat, calitatea prestației live și lansările apreciate atât de fani, cât și de criticii de specialitate.

Pe 5 octombrie, White Walls va cânta alături de  Enter Shikari, o formație care a intrat în atenția industriei muzicale odată cu lansarea albumului de debut, „Take to the Skies„. Materialul s-a clasat pe locul 4 în Official UK Album Chart, primind discul de aur în UK pentru vânzări de peste 100.000 de copii. În 2009 au lansat cel de-al doilea album, „Common Dreads” , trei ani mai târziu apărând pe piață „A Flash Flood of Colour„, material promovat și în concertul de la București.

Dincolo de mesajul muzical pe care îl promovează, Enter Shikari este recunoscută pentru show-urile live explozive, fiind una dintre cele mai întalnite trupe în line-up-urile festivalurilor internaționale precum Download, Woodstock, Rock Im Park, Rock Am Ring, Volt, T in the Park sau Pukkelpop.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Enter ShikariHacktivistWhite Walls
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Omul cu Șobolani își sărbătorește majoratul printr-un turneu în țară

Omul cu Șobolani a împlinit 18 ani de la înființare. Aniversarea va fi sărbătorită printr-un turneu în țară, cu pornire...

Închide