Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2015: Concurenții care au întors scaunele în cea de-a II-a ediție - VIDEO

Pe 25 septembrie, scaunele de la Vocea României s-au întors din nou, în cadrul celei de-a II-a ediții a etapei audițiilor pe nevăzute. Află ce concureți au reușit să impresioneze juriul si în ce echipe au intrat.

Publicat

pe

Vocea României 2015

După un debut în forță al sezonului 5 al show-ului Vocea României, noi concurenți au pășit în platoul emisiunii în cel de-al 2-lea episod al audițiilor pe nevăzute. Ca și în prima ediție, 8 concurenți au reușit să convingă juriul, doi dintre ei făcând ca toate cele 4 scaune să se întoarcă.

Vocea României 2015, ediția a II-a, 25 septembrie 2015: Concurenți, echipe

Tudor Chirilă și-a completat echipa cu 3 noi concurenți: Cristina Bălan, Cristina Lupu și Roxana Morar.

Concurenți în echipa lui Tudor:

Cristina Bălan s-a întors din Japonia pentru a participa la Vocea României. A cântat ”Down On My Knees” din spatele cortinei, reușind să întoarcă toate scaunele.


“A fost foarte multă volatilitate și versatilitate în vocea ta și mi-aș dori să exploatăm împreună chestia asta”, i-a spus Tudor Chirilă, reușind în final să o câștige în echipa sa.

Cristina Bălan, Vocea României 2015

Cristina Bălan, Vocea României 2015

Cristina Lupu are 24 de ani și a terminat de curând Facultatea de Arhitectură. În cadrul audițiilor pe nevăzute a interpretat piesa ”That don’t impress me much” și a convins 3 antrenori, respectiv pe Tudor, Smiley și Moga.


“Ai potențat melodia, ai expandat-o și ai obținut ceva foarte tare!”, i-a spus Tudor, convingând-o astfel să vină în echipa lui.

Cristina Lupu, Vocea României 2015

Cristina Lupu, Vocea României 2015

Roxana Morar are 17 ani și este elevă la Liceul de Muzică “Tudor Ciortea”. La audiții a interpretat o piesă rock, ”Under”, reușind să întoarcă două scaune, ale lui Marius Moga și Tudor Chirilă.


“Mă felicit că m-am întors! Ești o confirmare la confirmarea mea!”, a exclamat Tudor, antrenorul ales de Roxana.

Roxana Morar, Vocea României 2015

Roxana Morar, Vocea României 2015

Concurenți în echipa Loredanei:

Loredana Groza a cooptat un singur concurent, pe Daniel Bălan. În vârstă de 24 de ani, tânărul din Tulcea a reușit să întoarcă 4 scaune cântând ”La Boheme”.


"Eu pariez pe vocea ta anul asta!", i-a spus Marius Moga, însă în final concurentul a ales-o pe Loredana.

Daniel Bălan, Vocea României 2015

Daniel Bălan, Vocea României 2015

Concurenți în echipa lui Smiley:

În echipa lui Smiley au intrat 3 noi concurenți: Ștefan Liche, George Tudor Ion și Ana Maria Ababei.

Cel mai tânăr concurent al serii, Ștefan Liche, a interpretat o piesă clasică din repertoriul muzicii ușoare românești. Tânărul de 16 ani a cântat ”De-ai fi tu salcie la mal”.


"Băi, eu sar la bătaie pentru concurenții mei!", a exclamat Smiley, cooptându-l în final pe Ștefan în echipa sa.

Ștefan Liche, Vocea României 2015

Ștefan Liche, Vocea României 2015

George Tudor Ion a cântat piesa ”So sick” și l-a convins pe Smiley să se întoarcă. În vârstă de 26 de ani, George a terminat Conservatorul, mama sa fiind profesoară de muzică. ”Cred că împreună putem face o treabă foarte bună”, i-a spus noul antrenor, primindu-l în echipa sa.

George Tudor, Vocea României 2015

George Tudor, Vocea României 2015

Ana Maria Ababei a împlinit 20 de ani chiar în ziua participării la Vocea României. Tânăra a interpretat un hit al verii 2015, ”Love Me Like You Do”, reușind să întoarcă două scaune.


”E ziua noastră! La mulți ani de ziua noastră! Nimic nu e întâmplător în viața asta, ziua ta a picat fix de ziua mea!”, a declarat Smiley, convingând-o astfel să vină în echipa sa.

Ana Maria Ababei, Vocea României 2015

Ana Maria Ababei, Vocea României 2015

Concurenți în echipa lui Moga:

Marius Moga a primit-o în echipa lui pe Jessie Banes, o tânără de 18 ani din Oradea. La audiții a interpretat ”Mama Do”.


"Apăsați! Apăsați! O să vă pară rău!", i-a îndemnat Moga pe ceilalți antrenori, în final nefiind nevoit să se lupte cu nimeni pentru a o avea în echipa sa.

Jessie Banes, Vocea României 2015

Jessie Banes, Vocea României 2015

Situația echipelor după primele două ediții:

Echipa lui Tudor Chirilă:

 • Ovidiu Turcu
 • Claudia Andas
 • Cristina Balan
 • Cristina Lupu
 • Roxana Morar

Echipa Loredanei:

 • Biu Marquetti
 • Cristina Vasopol
 • Daniel Balan

Echipa lui Smiley:

 • Michel Kotcha
 • Diana Cazan
 • Stefan Liche
 • George Tudor Ion
 • Ana Maria Ababei

Echipa lui Marius Moga:

 • Florin-Eugen Cruceru
 • Cristina Stroe
 • Jessie Banes

Următoarea ediție a emisiunii Vocea României va avea loc pe 2 octombrie, de la 20:30.

Lifestyle

Smiley, recunoscător la împlinirea vârstei de 38 de ani: "Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea"

Smiley se simte împlinit la vârsta de 38 de ani, momentul aniversar declanșând o serie de amintiri și confesiuni detaliate publicului într-un mesaj cald, plin de recunoștință. Artistul ne îndeamnă să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase pe care ni le oferă viața, pentru că numai așa îi vom putea încetini puțin ritmul.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Smiley a dorit ca de ziua lui să împărtășească publicului câteva gânduri. Într-un mesaj retrospectiv, artistul își amintește de copilărie, de pasiunile care l-au condus până în prezent și de persoanele importante din viața lui. Recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit viața, Smiley le mulțumește tuturor celor care fac parte din ea, atât familiei și prietenilor, cât și fanilor care îl apreciază și îi ascultă muzica.

Smiley: "Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire"

"Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele:

Am 38 de ani și iubesc muzica și povestile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă...

Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că daca mâine aș redeveni copilul de ieri, viața mea ar arăta tot așa...

Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori mai mare ca mine, și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă, lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley...

Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zambet mare pe față... E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!" - Smiley.

Alături de acest mesaj, Smiley a publicat și o fotografie cu el și iubita lui, Gina Pistol.

Citește în continuare

Lifestyle

Dorian Popa la podcastul lui Smiley: "mi s-a propus să fac reclamă la videochat şi ţigări şi am refuzat"

Smiley a lansat pe 25 iunie un nou episod de podcast, "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley", la care au fost invitaţi Dorian Popa şi Mimi. Teoretic a fost şi Selly, care a apărut mai degrabă ca un cameo prin apel video. La început de clip Smiley a discutat despre realitate versus social media, parodiind câteva situaţii comune din această lume nouă.

Publicat

pe

Podcast Smiley 8 8 si Ceva Fix Dorian Popa Mimi
Podcast Smiley 8 8 si Ceva Fix Dorian Popa Mimi │ FOTO: Smiley

În episodul 7 din podcastul "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley", artistul a analizat falsitatea din social media şi falsele aşteptări pe care ni le creăm. Pe parcursul unei ore Smiley a explicat ce e în neregulă cu reţelele de socializare şi modelele pe care ni le formăm, iar apoi au avut cuvântul Dorian Popa şi vloggeriţa Mimi. Ambii invitaţi au 2 milioane de abonaţi pe YouTube şi sunt trendesetteri în online-ul românesc. O apariţie surpriză în clip a fost a lui Chelutzu, câinele lui Dorian Popa, care a devenit prea prietenos cu un cameraman.

Am aflat că Mimi se simte timorată când este abordată pe stradă de cei care o văd pe YouTube. Asta mai ales pentru că este firavă, la 1.50 metri înălţime, în vreme ce Dorian Popa e mai pregătit... fizic să facă faţă unor situaţii mai puţin plăcute. Am aflat şi că lui Dorian Popa i s-a propus să facă reclamă la videochat pentru 100.000 de euro, dar şi la ţigări şi a refuzat ambele oferte, pentru că nu se aliniau cu crezul său. De la Mimi am aflat că a făcut şcoala la Londra şi a cunoscut succesul acolo, având inclusiv colaborări cu branduri.

S-a discutat şi despre primul ei clip viral, cel cu "Cum a fost prima oară", cu tema pierderea virginităţii. Dorian Popa şi-a explicat popularitatea prin pozitivitatea pe care o imprimă privitorilor şi energia pe care o emană. Smiley a întrebat invitaţii şi până unde se opreşte daily vlogging-ul şi care e limita la care se opresc filmările în viaţa personală. Pe la minutul 20 am aflat că Dorian e absolvent de ASE, a lucrat la o bancă pe la 20 de ani şi apoi i s-a schimbat viaţa odată cu casting-ul pentru "Pariu cu viaţă" şi formarea "Lala Band".

La episodul precedent al podcastului "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley" au fost invitaţi Delia Matache şi comediantul Dan Badea, care au vorbit despre vacanţe. Cu sau fără all inclusive... Au fost şi episoade alături de DOC, Deliric, Speak, Ştefania şi Pavel Bartoş. Primul episod a fost despre paternitate, atunci când Smiley a devenit tată şi a primit sfaturi de la Bobonete, DOC şi Răzvan Fodor.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley susține campania "300 000 pentru educație": "Dacă nu avem grijă unul de celălalt, nu putem funcționa sănătos niciunul"

Smiley alături de artiști și producători din gașca de la HaHaHa Production donează pentru educația din România și îndeamnă publicul să susțină campania umanitară "300 000 pentru educație". Beneficiarii acestui demers vor fi elevii din comunitățile vulnerabile ale țării.

Publicat

pe

Smiley susține campania ”300.000 pentru educație”
Smiley susține campania ”300.000 pentru educație” │ FOTO: Captură YouTube

Smiley a devenit unul dintre cei mai importanți CEO ai unei companii din România, potrivit rețelei Facebook. Peste 300 000 de oameni și-au trecut la locul de muncă, pe contul lor de Facebook, HaHaHa Production, compania fondată și condusă de artistul Smiley. Amuzat, dar și flatat de statutul de "manager" al unui număr atât de mare de persoane în comunitatea sa online, Smiley se joacă de-a corporația într-un video haios care are însă și o componentă caritabilă.

HaHaHa Production lansează alături de comunitatea Narada campania "300 000 pentru educație"

Ca orice companie influentă, HaHaHa Production își dorește să aducă o schimbare în bine societății căreia îi aparține, astfel că lanseaza, alături de comunitatea Narada, campania "300 000 pentru educație", prin care își îndeamnă "angajații" virtuali, dar și publicul pasionat de muzică să doneze pentru ca sute de mii de copii din zone defavorizate ale României, afectați de școala online din pandemie, să poată recupera materia pierdută în lunile de absență de la școală.

Smiley: "Mereu am spus că educația este cea mai bună investiție în viitorul unei societăți"

"Am fost mirat când am văzut cât de mulți oameni s-au jucat de-a angajații HaHaHa Production pe Facebook si am fost tare mândru că locul nostru de muncă este unul aspirațional pentru mulți tineri români.

Dar dincolo de latura amuzantă a situației în care m-am trezit, adică aceea de a conduce o firmă cu 300 000 de angajați, ne-am dat seama că noi toți chiar am putea face lucruri mari, dacă ne unim forțele, ca o corporație adevărată.

Mereu am spus că educația este cea mai bună investiție în viitorul unei societăți și că fiecare copil din România ar trebui să meargă la școală pentru a porni de la cele mai bune premise în viață. Așa că, echipa HaHaHa Production, împreună cu cei 300 000 de angajați virtuali ai săi și cu Asociația Narada vrem să facem din vara aceasta o toamna mai "bogată" cu câteva sute de mii de copii în școlile de la sat", își explică Smiley demersul caritabil "300 000 pentru educație".

HaHaHa Production x Narada - 300.000 pentru educatie

Smiley alături de artiști și producători din gașca de la HaHaHa Production precum Sore, Feli, Emilian, Jo, Dorian, Jean Gavril, Juno, Seredinschi, Iova, Vlad Popescu, Vlad Cireșan, Vladimir Coman Popescu, Roland Kiss, Lucian Nagy, Șerban Cazan, Florin Boka sau Toby Ibitoye donează pentru educația din România și îndeamnă pe toată lumea să trimită SMS la 8845, cu textul "ELEV", în fiecare dintre cele 3 luni de vacanță de vară, pentru ca 100.000 de copii care nu au putut face școală online să recupereze materia pierdută în pandemie și să poată începe din toamnă un nou an școlar.

Donațiile obținute prin cea mai amplă mobilizare pentru susținerea educației de până acum vor fi folosite de Narada și HaHaHa Production pentru a oferi acces gratuit pe platforma de educație remedială care se va lansa pe 12 iulie și de care vor beneficia elevii claselor 0-8 din comunitățile vulnerabile din toată țara.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending