Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

The Rolling Stones: "Da! Trebuie să ne întoarcem în studio"

Keith Richards a dezvăluit într-un interviu că toți membrii trupei The Rolling Stones au căzut de acord că este necesar să se întoarcă în studio. Muzicianul susține că atât el, cât și colegii săi, își doresc să înregistreze piese noi, ce își vor găsi loc, poate, pe un nou album.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Keith Richards este încrezător în faptul că The Rolling Stones va compune în curând piese noi. Conform muzicianului, colegii săi de trupă vor să se întoarcă în studio cât de curând.

"Am fost într-o întâlnire cu băieții în urmă cu 3 sau 4 zile și toată lumea a convenit: <<Da! Trebuie să ne întoarcem în studio!>>. Unde și când, nu pot spune, dar într-un viitor apropiat. Știu măcar că băieții își doresc asta. Toți trebuie să-și dorescă să facă asta în același timp. Așa stă treaba cu ei - nu-i poți împinge de la spate - iar acum am înțeles că e o dorință comună. Eu sunt încrezător", a declarat Richards într-un interviu acordat The Quietus.

Încrezători sunt și fanii, care așteaptă un nou album The Rolling Stones din 2005, de când a fost lansat ”A Bigger Bang”. Pe de altă parte, chiar dacă au trecut 10 ani de la ultimul disc, veteranii nu stau degeaba. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt încă într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii 882 de fani. Cei care nu au avut încă ocazia de a-i vedea live, vor avea parte de surprize și în perioada următoare, formația propunându-și să mențină ritmul concertelor.

The Rolling Stones a vizitat pentru prima oară România în 2007, când a cântat pe stadionul Lia Manoliu (înainte de a fi transformat în Arena Națională). Cei peste 50.000 de oameni prezenți la eveniment s-au delectat cu cele mai cunoscute piese ale formației în cadrul unui spectacol incredibil, din care nu a lipsit celebra scenă mobilă, care a impresionat fanii din întreaga lume la vremea respectivă.

The Rolling Stones @București - ”You Can't Always Get What You Want”

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE