Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

The Rolling Stones: "Da! Trebuie să ne întoarcem în studio"

Keith Richards a dezvăluit într-un interviu că toți membrii trupei The Rolling Stones au căzut de acord că este necesar să se întoarcă în studio. Muzicianul susține că atât el, cât și colegii săi, își doresc să înregistreze piese noi, ce își vor găsi loc, poate, pe un nou album.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Keith Richards este încrezător în faptul că The Rolling Stones va compune în curând piese noi. Conform muzicianului, colegii săi de trupă vor să se întoarcă în studio cât de curând.

"Am fost într-o întâlnire cu băieții în urmă cu 3 sau 4 zile și toată lumea a convenit: <<Da! Trebuie să ne întoarcem în studio!>>. Unde și când, nu pot spune, dar într-un viitor apropiat. Știu măcar că băieții își doresc asta. Toți trebuie să-și dorescă să facă asta în același timp. Așa stă treaba cu ei - nu-i poți împinge de la spate - iar acum am înțeles că e o dorință comună. Eu sunt încrezător", a declarat Richards într-un interviu acordat The Quietus.

Încrezători sunt și fanii, care așteaptă un nou album The Rolling Stones din 2005, de când a fost lansat ”A Bigger Bang”. Pe de altă parte, chiar dacă au trecut 10 ani de la ultimul disc, veteranii nu stau degeaba. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt încă într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii 882 de fani. Cei care nu au avut încă ocazia de a-i vedea live, vor avea parte de surprize și în perioada următoare, formația propunându-și să mențină ritmul concertelor.

The Rolling Stones a vizitat pentru prima oară România în 2007, când a cântat pe stadionul Lia Manoliu (înainte de a fi transformat în Arena Națională). Cei peste 50.000 de oameni prezenți la eveniment s-au delectat cu cele mai cunoscute piese ale formației în cadrul unui spectacol incredibil, din care nu a lipsit celebra scenă mobilă, care a impresionat fanii din întreaga lume la vremea respectivă.

The Rolling Stones @București - ”You Can't Always Get What You Want”

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "On My Mind", noul single Ellie Goulding de pe albumul "Delirium" - AUDIO

Ellie Goulding a lansat primul single de pe noul album "Delirium". Noua piesă a artistei britanice se numește "On My...

Închide