Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

System Of A Down, live la Rock In Rio 2015 (concert complet) - VIDEO

System Of A Down a concertat în cadrul festivalului Rock In Rio 2015. Setlistul show-ului, disponibil în articol, a inclus 27 de piese și un scurt intro al single-ului ”Soldier Side”.
System of a Down

System of a Down

System of a Down a cântat recent pentru fanii din Brazilia cu ocazia aniversării a 30 de ani de la prima ediție Rock In Rio Festival. În cadrul show-ului, trupa a fost acompaniată de solistul DeftonesChino Moreno, pentru un cover al piesei "Toxicity". Setlistul a inclus 27 de melodii și un intro al single-ului ”Soldier Side”.

Setlist System Of A Down la Rock In Rio 2015:

 1. I-E-A-I-A-I-O
 2. Suite-Pee
 3. Attack
 4. Prison Song
 5. Know
 6. Aerials
 7. Soldier Side - Intro
 8. B.Y.O.B.
 9. Soil
 10. Darts
 11. Radio/Video
 12. Hypnotize
 13. Temper
 14. CUBErt
 15. Needles
 16. Deer Dance
 17. Bounce
 18. Suggestions
 19. Psycho
 20. Chop Suey!
 21. Lonely Day
 22. Question!
 23. Lost in Hollywood
 24. Vicinity of Obscenity
 25. Forest
 26. Cigaro
 27. Toxicity + Chino Moreno ''DEFTONES VOCAL''
 28. Sugar

VIDEO: System Of A Down la Rock In Rio 2015

După un concert de 0 oră și jumătate pe scena festivalului Rock In Rio, toboșarul John Dolmayan, basistul Shavo Odadjian și chitaristul Daron Malakian s-au întors în hotel și au cântat piese din repertoriul System of a Down pentru un grup restrâns de persoane, respectiv în jur de 80 de fani.

System of a Down lucrează în prezent la un nou material de studio. Basistul Shavo Odadjian a declarat că discul va fi lansat anul acesta.

"Am scris niște piese. Momentan le ținem pentru noi. Încă ne obișnuim cu ideea de a fi din nou împreună, ca trupă."

Deși sfârșitul anului 2015 se apropie, alte vești privind un nou album System of a Down nu au mai ajuns în presă. Ultimul disc al formației a fost lansat în 2005.

Citește mai multe despre System Of A Down
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna, live la Rock In Rio 2015 (concert integral) - VIDEO

Rihanna a concertat pe 26 septembrie la Rock in Rio 2015. Ediția de anul acesta a festivalului a fost una...

Închide