Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Sam Smith cântă noul soundtrack James Bond, "Writing's on the Wall"

Sam Smith a înregistrat soundtrack-ul noului film din seria James Bond, ”Spectre”. Melodia se numește "Writing's on the Wall" și este compusă de artistul britanic împreună cu Jimmy Napes.
Sam Smith cântă soundtrack-ul noului film James Bond, ”Spectre”

Sam Smith cântă soundtrack-ul noului film James Bond, ”Spectre”

Soundtrack-ul celui de-al 24-lea film James Bond, ”Spectre”, a fost înregistrat de Sam Smith. Melodia se numește "Writing's on the Wall" și este deja disponibilă pentru precomenzi în format CD și vinil.

"Acesta este un punct culminant al carierei mele. Sunt onorat să anunț în sfârșit că voi interpreta următorul soundtrack Bond. Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din acest proiect atât de rezonant în cultura britanică și să mă alătur unui line-up compus din artiști pe care îi admir. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o înregistrez", a declarat Sam Smith.

Soundtrack-ul "Writing's on the Wall" este compus de Sam Smith împreună cu Jimmy Napes, vechi colaborator al artistului și producător cunoscut pentru asocierile cu Disclosure și Mary J. Blige.

”Sam și Jim au compus o piesă inspirațională pentru ”Spectre”. Suntem convinși că vocea extraordinară a lui Sam va face ca "Writing's on the Wall" să devină unul dintre cele mai bune soundtrack-uri Bond din toate timpurile”, au declarat producătorii noului film Bond, Michael G Wilson și Barbara Broccoli.

"Writing's on the Wall" este primul soundtrack Bond, din 1965 încoace, înregistrat de un artist solo de origine britanică.

Recent, Sam Smith a înregistrat un nou record cu albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”. Materialul stă de 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart din Regatul Unit.

Citește mai multe despre Sam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a stabilit un nou record în UK

Artistul britanic Sam Smith a înregistrat un nou record. Albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”, stă de 67...

Închide