Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Sam Smith cântă noul soundtrack James Bond, "Writing's on the Wall"

Sam Smith a înregistrat soundtrack-ul noului film din seria James Bond, ”Spectre”. Melodia se numește "Writing's on the Wall" și este compusă de artistul britanic împreună cu Jimmy Napes.
Sam Smith cântă soundtrack-ul noului film James Bond, ”Spectre”

Sam Smith cântă soundtrack-ul noului film James Bond, ”Spectre”

Soundtrack-ul celui de-al 24-lea film James Bond, ”Spectre”, a fost înregistrat de Sam Smith. Melodia se numește "Writing's on the Wall" și este deja disponibilă pentru precomenzi în format CD și vinil.

"Acesta este un punct culminant al carierei mele. Sunt onorat să anunț în sfârșit că voi interpreta următorul soundtrack Bond. Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din acest proiect atât de rezonant în cultura britanică și să mă alătur unui line-up compus din artiști pe care îi admir. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o înregistrez", a declarat Sam Smith.

Soundtrack-ul "Writing's on the Wall" este compus de Sam Smith împreună cu Jimmy Napes, vechi colaborator al artistului și producător cunoscut pentru asocierile cu Disclosure și Mary J. Blige.

”Sam și Jim au compus o piesă inspirațională pentru ”Spectre”. Suntem convinși că vocea extraordinară a lui Sam va face ca "Writing's on the Wall" să devină unul dintre cele mai bune soundtrack-uri Bond din toate timpurile”, au declarat producătorii noului film Bond, Michael G Wilson și Barbara Broccoli.

"Writing's on the Wall" este primul soundtrack Bond, din 1965 încoace, înregistrat de un artist solo de origine britanică.

Recent, Sam Smith a înregistrat un nou record cu albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”. Materialul stă de 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart din Regatul Unit.

Citește mai multe despre Sam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith a stabilit un nou record în UK

Artistul britanic Sam Smith a înregistrat un nou record. Albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”, stă de 67...

Închide