Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Sam Smith a stabilit un nou record în UK

Artistul britanic Sam Smith a înregistrat un nou record. Albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”, stă de 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart din Regatul Unit.
Sam Smith

Sam Smith

Urmărește-ne pe

Pentru prima oară în istoria Official Albums Chart (un clasament ce funcționează sub această denumire din 1969), un disc reușește să staționeze în Top 10 pentru 67 de săptămâni consecutive. Recordul a fost stabilit de Sam Smith cu albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”. Materialul a depășit, astfel, performanța reușită de Emeli Sande în 2013, când primul ei disc, ”Our Version of Events”, se menținea în Top 10 timp de 66 de săptămâni consecutive.

Pentru Sam Smith, acest record nu face decât să-i reconfirme succesul, completându-i un palmares deja impresionant. Deși are pe piață un singur album, artistului englez i-au fost acordate deja 4 Premii Grammy, pentru Best New Artist, Best Pop Album (”In the Lonely Hour”), Song of the Year și Record of the Year ("Stay With Me").

Sam Smith - "Stay With Me"

Recent, Sam Smith a colaborat cu Disclosure pentru un nou single, ”Omen”. Acesta vine la 3 ani de la apariția primului featuring, ”Latch”.

Videoclipul piesei ”Omen”, apărut în iulie, continuă povestea în 4 acte începută cu vizualul lansat anterior de Disclosure, „Holding On”.

„Am vrut ca prin acest videoclip (Holding On) să creăm ceva diferit de alte proiecte ale noastre, ceva unic, în măsură să construiască legături cu toate piesele de pe album și clipurile aferente. Acesta este primul proiect dintr-o serie de 4 videoclipuri grozave regizate de Ryan Hope, care, împreună, formează un scurtmetraj…”Caracal”. Pe măsură ce videoclipurile sunt lansate, povestea capătă contur. Sperăm să vă placă!”, declara Disclosure la apariția clipului „Holding On”.

Citește mai multe despre Sam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Radiohead este aproape finalizat

Toboșarul Radiohead, Philip Selway, a confirmat într-un interviu că trupa se reîntoarce în studioul de înregistrări pentru a finaliza un...

Închide