Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

De pe Broadway în România: "Beauty and The Beast" aduce la Romexpo magia Disney

"Beauty and The Beast", musical-ul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România. În perioada 4 - 6 decembrie 2015 vor avea loc patru reprezentații, urmând regia lui Rob Roth, așa cum a fost gândită în urmă cu 20 de ani. Spectacolele vor avea loc în București, la Romexpo, în Pavilionul Central.
Imagini din cadrul musical-ului ”Beauty and the Beast”

Imagini din cadrul musical-ului ”Beauty and the Beast”

Pentru a readuce la viață acest musical clasic, turneul internațional Disney ”Beauty and the Beast” reunește echipa de creație originală de pe Broadway. Regia este semnată de Rob Roth, coregrafia este realizată de Matt West, costumele sunt create de Ann Hould-Ward (deținătoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile sunt asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. și direcție muzicală de Michael Kosarin.

“Broadway-ul a exercitat întotdeauna o atracție profundă pentru publicul românesc. ”Beauty and the Beast” este un musical fermecător, magic, ce împletește perfect fabuloasele povești Disney cu melodii celebre și strălucirea clasică a Broadway-ului” - Sorina Burlacu, Director General, Events:

Bazat pe filmul de animație cu același nume (premiul Oscar în 1991), "Beauty and The Beast" a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări. De la debutul său, vizibilitatea titlului și succesul s-au extins la nivel global cu producții ulterioare în întreaga lume. De la licențierea titlului, care a început în 2004 , au existat producții în 22 de țări, fiind vizionate de peste 35 de milioane de persoane, în 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole (echivalentul a 67 de ani), generând venituri de peste 1.7 miliarde de dolari.

Povestea "Beauty and The Beast"

Beauty and The Beast

Beauty and The Beast

Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tânără dintr-un oraș de provincie, și a Bestiei, un tânăr prinț blestemat de o vrăjitoare. Doar dacă Bestia învăța să iubească și să fie iubită, blestemul se rupe și el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge - dacă Bestia nu învață lecția prea curând, el și curtea sa vor fi condamnați pentru eternitate.

Muzica este semnată de Alan Menken (The Little Mermaid, Aladdin, Tangled), pe versurile regretatului Howard Ashman (The Little Mermaid, Aladdin), cu piese adiționale cu muzică de Menken și versuri de Tim Rice (The Lion King, Jesus Christ Superstar). Cartea este scrisă de Linda Woolverton (scenarista de la The Lion King, Alice In Wonderland și Maleficent).­

Spectacolele de la București se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Prețuri bilete pentru "Beauty and The Beast" la Romexpo:

Biletele se pot cumpăra, începând de astăzi, online sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Bilete pentru adulți:

Vineri, 4.12.2015, ora 20.00 / Sâmbătă, 5.12.2015,  ora 20.00 / Duminică, 6.12.2015,  ora 20.00:

 • VIP: 330 lei
 • Gold: 290 lei
 • Silver: 220 lei
 • Premium: 250 lei
 • Tribune, zona 1: 140 lei
 • Tribune, zona 2: 120 lei

Sâmbătă, 5.12.2015, ora 10.00 (matineu):

 • VIP: 297 lei
 • Gold: 261 lei
 • Silver: 198 lei
 • Premium: 225 lei
 • Tribune, zona 1: 126 lei
 • Tribune, zona 2: 108 lei

Early-bird: în perioada 16.09 - 1.10.2015, biletele pentru adulți, mai puțin cele VIP, au 10% discount. Oferta valabilă în număr limitat.

Bilete pentru copii (până la 12 ani, inclusiv):

Prețuri valabile pentru toate cele 4 spectacole:

 • VIP: 231 lei
 • Gold: 203 lei
 • Silver: 154 lei
 • Premium: 175 lei
 • Tribune, zona 1: 98 lei
 • Tribune, zona 2: 84 lei

Copiii cu vârste de până la 3 ani (inclusiv) au acces gratuit.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la Fire In The Park Rock Fest

Fire In The Park Rock Fest își deschide porțile vineri, 18 septembrie, la Halele Carol din București, pentru a sărbători...

Închide