Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Robin and the Backstabbers "vor face brazii și apa" într-"Un Nou Univers" creat de trupa VUNK         

Trupa Robin and the Backstabbers va cânta în deschiderea concertului Vunk de pe 7 octombrie, programat la Sala Polivalentă.
Robin and the Backstabbers

Robin and the Backstabbers

Cel mai mare eveniment multimedia din România, concertul VunkUn Nou Univers” îi va avea în deschidere pe Robin and the Backstabbers. Trupa Vunk a luat aceasta decizie spontan, într-un dialog public pe o rețea de socializare, după ce Robin and the Backstabbersi-a aruncat mănușa” prin câteva remarci făcute pe pagina lor de Facebook.

Foarte apropiați de comunitatea științifică și implicați în proiecte care o susțin, membrii trupei Robin and the Backstabbers au fost incitați de interactivitatea celui mai important proiect al celor de la Vunk , care oferă publicului o bogată experiență artistică prin mijloace tehnologice folosite în premieră în România.

"Facem brazii, facem apa. Chiar și în #Un NouUnivers, dacă se ocupă trupa Vunk de restul", au scris Robin and the Backstabbers pe contul lor de Facebook.

Replica celor de la Vunk a venit imediat pe pagina oficiala a retelei de socializare:

"Robin and the Backstabbers, este timpul să cântați la evenimentul anului: pe 7 octombrie, la Polivalentă. Doar facem ce vrem în intimitatea țării noastre. Pardon, a sălii noastre. Ce ziceți?"

"Brazii, apa și ‪#‎UnNouUnivers! Se întâmplă. 7 octombrie, Sala Polivalentă, ‪#Bucuresti. Să scape muzica închisă-n cântece", au răspuns imediat cei de la Robin and the Backstabbers.

În urma dialogului de pe Facebook, cei care vor avea motive de bucurie sunt fanii celor două trupe. Pe 7 octombrie, trupa Vunk va crea "Un Nou Univers", iar Robin and the Backstabbers va marca marca momentul ”Big Bang” și va cânta în deschiderea primului eveniment multimedia din România.

“În momentul acesta, Robin and the Backstabbers mi se pare că este cea mai importantă și mai vie formație din underground. Este trupa cu cel mai personal sound, cu o producție muzicală foarte buna, asumată, specială. Este o combinație de naivitate cu maturitate, amestecate cu sarcasm și poezie. Cel mai mult la ei respect fapul că pun foarte mult accent pe mesaj, pe text, pe imaginile din text. Reușesc să creeze un univers cu fiecare piesă și, totuși, toate să fie din aceeași poveste. Un alt aspect important în cazul lor este că pun mult accent și pe creația vizuală, ceea ce ajută publicul să se transpună și mai ușor în lumea lor. Ne bucurăm că, după ce acum un an i-am avut invitați pe cei de la Byron, acum ne întâlnim în același univers cu Robin and the Backstabbers”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Biletele la concertul Vunk “Un Nou Univers”, de pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă, au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Robin and the BackstabbersVunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fiul de 16 ani al solistului Green Day, Jakob Danger, a lansat 5 piese online - AUDIO

Cel mai tânăr dintre copiii lui Billie Joe Armstrong pare să-i calce pe urme tatălui său. Jakob Danger a lansat...

Închide