Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Robin and the Backstabbers "vor face brazii și apa" într-"Un Nou Univers" creat de trupa VUNK         

Trupa Robin and the Backstabbers va cânta în deschiderea concertului Vunk de pe 7 octombrie, programat la Sala Polivalentă.

Publicat

pe

Robin and the Backstabbers
Robin and the Backstabbers

Cel mai mare eveniment multimedia din România, concertul VunkUn Nou Univers” îi va avea în deschidere pe Robin and the Backstabbers. Trupa Vunk a luat aceasta decizie spontan, într-un dialog public pe o rețea de socializare, după ce Robin and the Backstabbersi-a aruncat mănușa” prin câteva remarci făcute pe pagina lor de Facebook.

Foarte apropiați de comunitatea științifică și implicați în proiecte care o susțin, membrii trupei Robin and the Backstabbers au fost incitați de interactivitatea celui mai important proiect al celor de la Vunk , care oferă publicului o bogată experiență artistică prin mijloace tehnologice folosite în premieră în România.

"Facem brazii, facem apa. Chiar și în #Un NouUnivers, dacă se ocupă trupa Vunk de restul", au scris Robin and the Backstabbers pe contul lor de Facebook.

Replica celor de la Vunk a venit imediat pe pagina oficiala a retelei de socializare:

"Robin and the Backstabbers, este timpul să cântați la evenimentul anului: pe 7 octombrie, la Polivalentă. Doar facem ce vrem în intimitatea țării noastre. Pardon, a sălii noastre. Ce ziceți?"

"Brazii, apa și ‪#‎UnNouUnivers! Se întâmplă. 7 octombrie, Sala Polivalentă, ‪#Bucuresti. Să scape muzica închisă-n cântece", au răspuns imediat cei de la Robin and the Backstabbers.

În urma dialogului de pe Facebook, cei care vor avea motive de bucurie sunt fanii celor două trupe. Pe 7 octombrie, trupa Vunk va crea "Un Nou Univers", iar Robin and the Backstabbers va marca marca momentul ”Big Bang” și va cânta în deschiderea primului eveniment multimedia din România.

“În momentul acesta, Robin and the Backstabbers mi se pare că este cea mai importantă și mai vie formație din underground. Este trupa cu cel mai personal sound, cu o producție muzicală foarte buna, asumată, specială. Este o combinație de naivitate cu maturitate, amestecate cu sarcasm și poezie. Cel mai mult la ei respect fapul că pun foarte mult accent pe mesaj, pe text, pe imaginile din text. Reușesc să creeze un univers cu fiecare piesă și, totuși, toate să fie din aceeași poveste. Un alt aspect important în cazul lor este că pun mult accent și pe creația vizuală, ceea ce ajută publicul să se transpună și mai ușor în lumea lor. Ne bucurăm că, după ce acum un an i-am avut invitați pe cei de la Byron, acum ne întâlnim în același univers cu Robin and the Backstabbers”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Biletele la concertul Vunk “Un Nou Univers”, de pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă, au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș Vunk concert Sala Polivalentă 2015
Concerte miercuri, 7 octombrie 2015

Vunk

Loc
Sala Polivalentă
PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Vunk și Ioana Ignat lansează "Ultimul anunț"

"Ultimul anunț" al acestei primăveri vine de la trupa Vunk și Ioana Ignat, care au înregistrat prima lor colaborare. Noua piesă beneficiază și de un videoclip, în care Cornel Ilie are o apariție "spectaculoasă".

Publicat

pe

Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț”
Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț” │ FOTO: VUNK

Vunk a pregătit o surpriză pentru public. Formația va lansa în curând o nouă piesă, intitulată "Ultimul anunț", și înregistrată în colaborare cu Ioana Ignat. Fanii au putut asculta această nouă melodie în cadrul concertului acustic "Numai la doi", de pe 28 februarie, versiunea de studio urmând să fie lansată odată cu videoclipul.

Cornel Ilie: "Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip"

"Pe 1 aprilie s-au făcut 6 luni de când am lansat "Vino, du-te". A fost atât de copleșitor ce reacții a avut, e o piesă care încă se difuzează. A fost pentru nu știu câte săptămâni în topul Media Forest, care e un monitor oficial, dar de fapt nu partea asta tehnică ne interesează, ci faptul că a emoționat foarte mulți oameni, foarte mulți oameni s-au regăsit în cântecul ăsta. (...)

Repet, sunt 6 luni de când am lansat această piesă, și ea încă se difuzează, dar a venit momentul să lansăm o nouă piesă și un nou videoclip. Piesa la care facem clip se numește "Ultimul anunț". Am cântat-o în concertul de pe 28 februarie, de data asta o să ascultați varianta de studio, care este foarte surprinzătoare. (...) Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip, încă caut cu ce să mă îmbrac. (...) Foarte curând o să lansăm piesa, foarte curând o să lansăm și clipul", a spus Cornel Ilie într-un video promoțional publicat pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul piesei "Ultimul anunț" a fost filmat pe 5 aprilie. Mai jos puteți vedea la ce schimbarea spectaculoasă făcea referire Cornel Ilie.

FOTO: Cornel Ilie la filmarea clipului "Ultimul anunț"

De peste 20 de ani, VUNK este trupa inovației în pop rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc" sau "Nu mă uita".

Citește în continuare

Albume noi

Trupa Vunk lansează albumul acustic "Numai la doi"

După succesul piesei "Vino, du-te", colaborarea cu Lidia Buble, piesă care este, în continuare, în topul celor mai difuzate melodii românești, trupa VUNK lansează astăzi, de Dragobete, un album plin de iubire, intitulat "Numai la doi".

Publicat

pe

Cornel Ilie
Cornel Ilie │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

"Numai la doi" este un album intim și pe care publicul îl poate asculta în varianta acustică. Materialul vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în "sufragerie", pentru fiecare melodie, iar un alt element inedit al albumului este modalitatea în care au fost înregistrate piesele.

Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile "Numai la doi", "Scapă-mă de ea", "Pleacă" sau "Prăjitură cu jeleu", dar și o piesă nouă, "De azi încep să te uit", lansată tot acustic, pe 19 februarie. Tot recent, VUNK a lansat și versiunea acustică a melodiei "Vino, du-te", alături de Lidia Buble, varianta care se regăsește, de asemenea, pe materialul "Numai la doi".

Copertă album VUNK "Numai la doi"

Copertă album VUNK "Numai la doi" │ FOTO: MediaPro Music

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară că afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul.

Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului" printr-un concert la Sala Polivalentă din București.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE