Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

O reunire Guns N' Roses ar putea aduce trupei 100 de milioane de dolari

Imediat ce Axl și Slash au îngropat securea războiului, casele de discuri și producătorii au început să se gândească serios la o reunire Guns N' Roses. Conform tabloidului The Mirror, membrii trupei ar fi deja în discuții pentru o revenire la componența originală. Indiferent, însă, dacă aceste discuții au avut sau nu loc, banii pe care i-ar putea câștiga sunt o certitudine tentantă.
Axl & Slash

Axl & Slash

Zvonuri despre o reunire Guns N' Roses au circulat în presă ani în șir. Ultima speculație a tabloidului britanic The Mirror ar putea avea, însă, un sâmbure de adevăr. Axl și Slash au reluat legătura, acesta fiind un mare pas înainte.

"Știu că Slash și Axl vorbesc din nou, iar ăsta este un semn foarte bun. O să-i las în pace, să-și rezolve diferențele de opinii. Starurile rock sunt cele mai cool și de treabă persoane. Slash este un simbol și unul dintre cei mai buni chitariști ai tuturor timpurilor”, a declarat John Murdy, unul dintre managerii Universal Studios Theme Park și prieten al lui Slash.

Mai mult decât atât, Slash a declarat recent că nu mai există ranchiună între el și Axl.

"Nu mai există animozitate între noi. După o vreme ne-am săturat cu toții de norul negru de deasupra noastră. Atunci când te desparți de cineva în termeni nu tocmai amiabili se adună energie negativă în timp, din cauza distanței. Aceste sentimente ajung să capete o gravitate mai mare decât ar avea-o în realitate."

Acestea fiind spuse, oamenii de marketing au trecut deja la estimări de profit. Conform unor calcule realizate de specialiști în marketing, un turneu mondial Guns N' Roses în formula originală ar aduce trupei câștiguri de aproximativ 100 de milioane de dolari.

"Doar în SUA, vânzările de bilete ar aduce trupei zeci de milioane de dolari. Guns N' Roses a fost o trupă titanică a anilor 90 și o reunire ar fi un eveniment extraordinar. Ar fi suficient ca trupa să plece în turneu doar pentru un an și nu ar mai trebui niciodată să-și facă griji pentru bani", a declarat un expert în marketing din LA, Alex Villa.

Deși nu există informații confirmate privind începerea negocierilor pe tema reunirii, suma pe care trupa ar putea să o câștige este, fără dubii, tentantă. Așadar, dacă membrii Guns N' Roses nu sunt încă în discuții pentru o reunire, ar putea să devină interesați după citirea articolului din The Mirror.

Guns N' Roses - "Sweet Child O' Mine"

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' RosesSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Abercrombie Quartet concertează la Sala Radio în octombrie

John Abercrombie va concerta la Sala Radio din București pe 17 octombrie 2015. Muzicianul revine în România la 6 ani...

Închide