Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pink a lansat o piesă nouă, "Today’s the Day" - AUDIO

Pink revine la început de toamnă cu o piesă nouă, plină de viață, intitulată "Today’s the Day". Melodia a fost compusă special pentru noul sezon al emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”.

Publicat

pe

Pink
Pink

Cel de-al 13-lea sezon „The Ellen DeGeneres Show” va avea parte de un intro muzical special. Dând curs propunerii primite din partea prietenei sale Ellen, Pink a înregistrat piesa „Today’s the Day„, aceasta urmând să devină emblema emisiunii.

Melodia a fost compusă de Pink împreună cu Greg Kurstin și a fost lansată pe 10 septembrie prin intermediul caselor de discuri RCA și Sony Music. „Today’s the Day„ va fi interpretată live în premieră chiar astăzi, în cadrul „The Ellen DeGeneres Show”.

Pink - "Today’s the Day" (Live@)The Ellen DeGeneres Show)

Pink - "Today’s the Day" - AUDIO

În paralel, Pink lucrează și la un nou album, cel de-al 7-lea din carieră. Momentan, artista are înregistrate două piese: ”Exit Strategy” și ”Stage Diver”. Rămâne de văzut dacă vor fi incluse în tracklistul final al materialului.

În octombrie 2014, Pink a lansat un album de studio împreună cu Dallas Green. Cei doi și-au spus You+Me, sub această titulatură fiind promovate piese de discul lor de debut,  „rose ave.”.

Proiectul You+Me a dovedit încă o dată că Pink iubește provocările și că își ascultă inima atunci când simte o legătură puternică. Artista l-a întâlnit pe Dallas Green și a hotărât să colaboreze cu acesta datorită conexiunii ce a luat naștere aproape instantaneu.

„Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album”, a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Mai jos puteți asculta „Break the Cycle”, cel de-al 2-lea single extras de pe albumul rose ave.”.

Trending