Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Paul Anka & Big Band concertează la București în ianuarie 2016

Paul Anka revine în România pentru a susține un nou concert la București pe 30 ianuarie 2016. Artistul va veni însoțit de Big Band-ul său, evenimentul urmând a se desfășura la Sala Palatului.
Paul Anka

Paul Anka

Născut pe 30 iulie 1941 într-o familie unită de canadieni, Paul Anka a fost atras de muzică încă din copilărie. A cântat în corul bisericii, a studiat pianul încă de mic, dezvoltându-și în paralel arta scrisului urmând cursuri de jurnalism. În 1956 își convinge părinții să îl lase să se mute în Los Angeles, unde suna la toate casele de discuri încercând să obțină o întâlnire. În 1957 reușește să se întâlneasca cu Don Costa (A&R la ABC-Paramount Records) căruia îi arată o schiță a single-ului său ”Diana” și astfel atinge succesul internațional.

Paul Anka - "Diana" (Live, 2013)

Paul Anka devine cunoscut între anii 1950-1970 cu hituri ca ”Diana”, ”Lonely boy”, ”Put your head on my shoulder” și ”You’re having my baby”. Artistul devine celebru nu doar datorită pieselor pe care le-a interpretat, ci și prin intermediul pieselor pe care le-a scris pentru Tom Jones ("She’s a lady"), Frank Sinatra ("My way"), dar si pentru Michael Jackson ("I never heard" și "Love never felt so good"). Muzicianul are în palmares și o nominalizarea la premiile Oscar, pentru muzica scrisă pentru un film în care și joacă – ”The Longest Day” (1962).

În 2005, lansează un album inedit de coveruri după piese rock, reinterpretate în stilul swing jazz, ”Rock Swings”. Discul îl readuce în atenția publicului larg și chiar atinge un public nou, mai tânăr, dornic să audă astfel de reinterpretări.

Deși a mai concertat în București, Paul Anka este extrem de încântat să revină în România alături de Big Band-ul său, exprimându-și dorința de a susține la Sala Palatului un show antrenant.

Prețuri bilete la concertul lui Paul Anka de la Sala Palatului, 2016:

  • Golden VIP - 475 lei
  • VIP - 425 lei
  • Cat. 1 - 375 lei
  • Cat. 2 - 325 lei
  • Cat. 3 - 285 lei
  • Cat. 4  - 245 lei

Citește mai multe despre Paul Anka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink a lansat o piesă nouă, "Today’s the Day" - AUDIO

Pink revine la început de toamnă cu o piesă nouă, plină de viață, intitulată "Today’s the Day". Melodia a fost...

Închide