Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Paloma Faith a lansat o piesă nouă, "The Crazy Ones" - AUDIO

Paloma Faith a lansat o nouă melodie, intitulată "The Crazy Ones". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Miss You Already”, cu Drew Barrymore și Toni Collette în rolurile principale.
Paloma Faith

Paloma Faith

După succesul înregistrat cu ”Only Love Can Hurt Like This”, Paloma Faith continuă colaborarea cu Diane Warren, interpretând o nouă piesă compusă de aceasta. Noul single al artistei britanice se numește ”The Crazy Ones" și a fost scrisă de Warren pentru pelicula ”Miss You Already”. Filmul este o comedie romantică în regia lui Catherine Hardwicke, cu Toni Collette și Drew Barrymore în rolurile principale.

The Crazy Ones" este piesa principală de pe coloana sonoră a peliculei așteptate în cinematografe în luna noiembrie. Compoziția i-ar putea aduce Palomei Faith prima nominalizare la Oscar.

Paloma Faith - "The Crazy Ones" - AUDIO

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul „Do You Want The Truth Or Something Beautiful?„. Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat „Fall to Grace„, un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum „Picking Up the Pieces” și „30 Minute Love Affair„. Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

În 2014, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, „A Perfect Contradiction„. Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa „Only Love Can Hurt Like This” devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă deDiane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Recent, Paloma Faith a acceptat propunerea de a face parte din juriul emisiunii The Voice UK. Artista britanică o va înlocui în cel de-al 5-lea sezon al show-ului pe Rita Ora.

Citește mai multe despre Paloma Faith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Artiști renumiți de peste hotare, confirmați la Mozaic Jazz Festival 2015

Mozaic Jazz Festival va oferi publicului din România prilejul de a-i urmări live pe Ambrose Akinmusire Quartet și Emil Viklicky...

Închide