Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Radiohead este aproape finalizat

Toboșarul Radiohead, Philip Selway, a confirmat într-un interviu că trupa se reîntoarce în studioul de înregistrări pentru a finaliza un nou album. Formația lucrează la acest material încă din noiembrie 2014.

Publicat

pe

Radiohead
Radiohead

Cel de-al 9-lea material de studio Radiohead este aproape finalizat. Într-un interviu acordat Press Association, Phil Selway a declarat că trupa se întoarce în studio cu scopul de a încheia înregistrările pentru noul disc.

”Avem o toamnă aglomerată înainte. Vrem să terminăm un album și cam asta e prioritar momentan. Ne pregătim să reluăm înregistrările...ne-am reîntors la pupitrul de lucru. Pentru noi, niciodată nu e plictisitor să fim întrebați despre Radiohead: faptul că oamenii sunt încă interesați de noi e un lucru minunat.”

În februarie, tot bateristul anunța presa că materialul se încheagă deja destul de bine.

„Totul merge foarte bine. Am lucrat la album din toamnă până înainte de Crăciun (2014), iar acum am luat o pauză pentru a ne ocupa de alte proiecte. Ne vom întoarce în studio în martie și vom evalua stadiul în care eram ultima oară. Suntem entuziasmați, oricum, de ceea ce am înregistrat până acum. Nu e nici pe departe terminat, deci va trebui să investim multă muncă. Timpul petrecut în studio a fost, însă, productiv”, povestea acesta într-un interviu acordat Drowned in Sound.

Considerând faptul că Radiohead lucrează la acest album încă din 2014, nu ar fi surprinzătoare o lansare pe final de 2015. Fanii formației se pot aștepta, așadar, la o surpriză plăcută. După o pauză de 4 ani de la apariția materialului precedent, ”The King of Limbs” (2011), un nou album va fi gata chiar în această toamnă.

Trending