Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Noul album Radiohead este aproape finalizat

Toboșarul Radiohead, Philip Selway, a confirmat într-un interviu că trupa se reîntoarce în studioul de înregistrări pentru a finaliza un nou album. Formația lucrează la acest material încă din noiembrie 2014.
Radiohead

Radiohead

Cel de-al 9-lea material de studio Radiohead este aproape finalizat. Într-un interviu acordat Press Association, Phil Selway a declarat că trupa se întoarce în studio cu scopul de a încheia înregistrările pentru noul disc.

”Avem o toamnă aglomerată înainte. Vrem să terminăm un album și cam asta e prioritar momentan. Ne pregătim să reluăm înregistrările...ne-am reîntors la pupitrul de lucru. Pentru noi, niciodată nu e plictisitor să fim întrebați despre Radiohead: faptul că oamenii sunt încă interesați de noi e un lucru minunat.”

În februarie, tot bateristul anunța presa că materialul se încheagă deja destul de bine.

„Totul merge foarte bine. Am lucrat la album din toamnă până înainte de Crăciun (2014), iar acum am luat o pauză pentru a ne ocupa de alte proiecte. Ne vom întoarce în studio în martie și vom evalua stadiul în care eram ultima oară. Suntem entuziasmați, oricum, de ceea ce am înregistrat până acum. Nu e nici pe departe terminat, deci va trebui să investim multă muncă. Timpul petrecut în studio a fost, însă, productiv”, povestea acesta într-un interviu acordat Drowned in Sound.

Considerând faptul că Radiohead lucrează la acest album încă din 2014, nu ar fi surprinzătoare o lansare pe final de 2015. Fanii formației se pot aștepta, așadar, la o surpriză plăcută. După o pauză de 4 ani de la apariția materialului precedent, ”The King of Limbs” (2011), un nou album va fi gata chiar în această toamnă.

Citește mai multe despre Radiohead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AUDIO: Justin Bieber - "Perfect Together", o nouă piesă de pe albumul așteptat în noiembrie

O nouă piesă înregistrată de Justin Bieber pentru cel de-al 4-lea album de studio a apărut online înainte de lansarea...

Închide