Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Noul album Radiohead este aproape finalizat

Toboșarul Radiohead, Philip Selway, a confirmat într-un interviu că trupa se reîntoarce în studioul de înregistrări pentru a finaliza un nou album. Formația lucrează la acest material încă din noiembrie 2014.
Radiohead

Radiohead

Cel de-al 9-lea material de studio Radiohead este aproape finalizat. Într-un interviu acordat Press Association, Phil Selway a declarat că trupa se întoarce în studio cu scopul de a încheia înregistrările pentru noul disc.

”Avem o toamnă aglomerată înainte. Vrem să terminăm un album și cam asta e prioritar momentan. Ne pregătim să reluăm înregistrările...ne-am reîntors la pupitrul de lucru. Pentru noi, niciodată nu e plictisitor să fim întrebați despre Radiohead: faptul că oamenii sunt încă interesați de noi e un lucru minunat.”

În februarie, tot bateristul anunța presa că materialul se încheagă deja destul de bine.

„Totul merge foarte bine. Am lucrat la album din toamnă până înainte de Crăciun (2014), iar acum am luat o pauză pentru a ne ocupa de alte proiecte. Ne vom întoarce în studio în martie și vom evalua stadiul în care eram ultima oară. Suntem entuziasmați, oricum, de ceea ce am înregistrat până acum. Nu e nici pe departe terminat, deci va trebui să investim multă muncă. Timpul petrecut în studio a fost, însă, productiv”, povestea acesta într-un interviu acordat Drowned in Sound.

Considerând faptul că Radiohead lucrează la acest album încă din 2014, nu ar fi surprinzătoare o lansare pe final de 2015. Fanii formației se pot aștepta, așadar, la o surpriză plăcută. După o pauză de 4 ani de la apariția materialului precedent, ”The King of Limbs” (2011), un nou album va fi gata chiar în această toamnă.

Citește mai multe despre Radiohead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AUDIO: Justin Bieber - "Perfect Together", o nouă piesă de pe albumul așteptat în noiembrie

O nouă piesă înregistrată de Justin Bieber pentru cel de-al 4-lea album de studio a apărut online înainte de lansarea...

Închide