Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Misfits concertează la Rockstadt Extreme Fest 2016

Trupa de horror punk Misfits va concerta anul viitor pentru prima oară în România. Show-ul va avea loc în cadrul Rockstadt Extreme Fest 2016.
Misfits

Misfits

Misfits, emblematica formație americană a subgenului horror punk, a confirmat prezența la Rockstadt Exterme Fest 2016. Ediția cu numărul IV a festivalului va avea loc în perioada 11 - 14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetății Râșnov. Pe lista confirmărilor sunt incluse și trupele My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall și Cattle Decapitation.

Misfits a fost fondată în 1977 în Lodi, New Jersey, de către vocalistul și compozitorul Glenn Danzig împreună cu basistul Jerry Only. Trupa a avut o componență instabilă în primii șase ani de existanță, Danzig și Only fiind unicii membri constanți. Misfits s-a remarcat inclusiv prin utilizarea corpse paint-ului și a unui întreg concept vizual inspirat de filmele clasice horror, Jerry Only inventand stilul devilock.

În prima etapă a existentei, Misfits a lansat două albume monument pentru scena hardcore punk: Walk Among Us (1982) și Earth A:D/Wolfs Blood (1983), urmate la scurt timp de destrămarea trupei preț de 12 ani, timp în care Only, Doyle și Danzig au luptat pentru drepturile asupra numelui Misfits. Reveniți în 1995 alături de solistul Michale Graves și toboșarul Dr. Chud, reîncarnarea Misfits a devenit puternic inspirata de muzica heavy metal. În 2000 a urmat o nouă schimbare de componență, Jerry Only preluand și partea de voce, ajutat de aceasta data de Dez Cadena (Black Flag) și Marky Ramone (The Ramones).

Momentan, Jerry Only este singurul membru rămas din componența originală Misfits de acum aproape 40 de ani. Grupul american este, însă, recunoscut în continuare ca unul din cele mai influente formații din scena punk rock, piese din repertoriul lor fiind reînregistrate de Metallica, Guns N Roses sau Cradle Of Filth.

Trupa va călători special din S.U.A. pentru show-ul de la Rockstadt Extreme Fest. Formația este entuziasmată să susțină un concert în România și cu atât mai mult pe tărâmurile Transilvaniei, o sursă de inspirație pentru cultura horror. Misfits pregătește pentru Rockstadt Extreme Fest o călătorie prin întreaga discografie a trupei, o incursiune aparte pentru a marca prima vizita în România.

Prețul abonamentelor la Rockstadt Extreme Fest 2016:

  • Presale 1 - 130 lei , perioada 01.09 - 15.09.2015
  • Presale 2 - 160 lei, perioada 16.09 - 27.12.2015
  • Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015 - 04.03.2016
  • Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016
  • Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)
  • VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 Ron

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Misfits
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith cântă noul soundtrack James Bond, "Writing's on the Wall"

Sam Smith a înregistrat soundtrack-ul noului film din seria James Bond, ”Spectre”. Melodia se numește "Writing's on the Wall" și...

Închide