Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Miley Cyrus este susținută de tatăl ei: "Draga mea, bucură-te de tot ceea ce faci"

După o nouă ediție MTV VMA, în care Miley Cyrus a fost asupru criticată pentru ținutele sale vestimentare, presa a dorit să afle și opinia tatălui ei cu privire la ultimele evenimente. Deloc deranjat de întrebare, Billy Ray Cyrus le-a răspuns jurnaliștilor că, din perspectiva sa, este important ca Miley să facă ceea ce-i place.
Billy Ray Cyrus / Miley Cyrus

Billy Ray Cyrus / Miley Cyrus

Intervievat de E! News, cântărețul de muzică country Billy Ray Cyrus și-a exprimat deschis opinia cu privire la comportamentul fiicei sale, Miley Cyrus, vorbind în numele întregii familii.

"Întotdeauna am fost niște oameni cu mintea deschisă...Ea are un stil de viață rock & roll și se distrează. Ceea ce îi lipsește lumii este iubirea. E prea multă ură...Lumea are nevoie de influențe pozitive."

Billy Ray a împărtășit apoi presei și sfaturile transmise lui Miley încă din copilărie.

"Încă de când era mică, îi spuneam: <<Draga mea, bucură-te de tot ceea ce faci. Și fă ceea ce faci pentru că îți place, nu pentru că trebuie.>> E minunat atunci când o vedem fericită."

Înaintea galei VMA 2015, Miley Cyrus a fost invitată în cadrul emisiunii ”Jimmy Kimmel Live”, unde a venit îmbrăcată într-o ținută la fel de sumară ca și cele purtate la show-ul difuzat de MTV. Neputând ignora evidența, prezentatorul a întrebat-o pe Miley ce părere are tatăl său despre îmbrăcămintea sa.

”Știu că tata ar prefera să nu mă vadă în sânii goi tot timpul. Totuși, mai bine în sânii goi, dar o persoană bună, decât îmbrăcată și cu un caracter infect. Asta crede tata”, a declarat Miley Cyrus.

Mai jos puteți urmări interviul integral acordat de Miley lui Jimmy Kimmel, în care vorbește și despre un moment jenant de la o întâlnire cu Paul McCartney.

Miley Cyrus @Jimmy Kimmel Live

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește în direct gala Media Music Awards 2015 - LIVE STREAMING

Cea de-a patra ediție a galei Media Music Awards, ce va avea loc în această seară la Sibiu, va putea...

Închide