Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Miley Cyrus este susținută de tatăl ei: "Draga mea, bucură-te de tot ceea ce faci"

După o nouă ediție MTV VMA, în care Miley Cyrus a fost asupru criticată pentru ținutele sale vestimentare, presa a dorit să afle și opinia tatălui ei cu privire la ultimele evenimente. Deloc deranjat de întrebare, Billy Ray Cyrus le-a răspuns jurnaliștilor că, din perspectiva sa, este important ca Miley să facă ceea ce-i place.
Billy Ray Cyrus / Miley Cyrus

Billy Ray Cyrus / Miley Cyrus

Intervievat de E! News, cântărețul de muzică country Billy Ray Cyrus și-a exprimat deschis opinia cu privire la comportamentul fiicei sale, Miley Cyrus, vorbind în numele întregii familii.

"Întotdeauna am fost niște oameni cu mintea deschisă...Ea are un stil de viață rock & roll și se distrează. Ceea ce îi lipsește lumii este iubirea. E prea multă ură...Lumea are nevoie de influențe pozitive."

Billy Ray a împărtășit apoi presei și sfaturile transmise lui Miley încă din copilărie.

"Încă de când era mică, îi spuneam: <<Draga mea, bucură-te de tot ceea ce faci. Și fă ceea ce faci pentru că îți place, nu pentru că trebuie.>> E minunat atunci când o vedem fericită."

Înaintea galei VMA 2015, Miley Cyrus a fost invitată în cadrul emisiunii ”Jimmy Kimmel Live”, unde a venit îmbrăcată într-o ținută la fel de sumară ca și cele purtate la show-ul difuzat de MTV. Neputând ignora evidența, prezentatorul a întrebat-o pe Miley ce părere are tatăl său despre îmbrăcămintea sa.

”Știu că tata ar prefera să nu mă vadă în sânii goi tot timpul. Totuși, mai bine în sânii goi, dar o persoană bună, decât îmbrăcată și cu un caracter infect. Asta crede tata”, a declarat Miley Cyrus.

Mai jos puteți urmări interviul integral acordat de Miley lui Jimmy Kimmel, în care vorbește și despre un moment jenant de la o întâlnire cu Paul McCartney.

Miley Cyrus @Jimmy Kimmel Live

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește în direct gala Media Music Awards 2015 - LIVE STREAMING

Cea de-a patra ediție a galei Media Music Awards, ce va avea loc în această seară la Sibiu, va putea...

Închide