Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Michael Stipe (Ex - R.E.M.) către Donald Trump: "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie"

Fostul solist al trupei R.E.M., Michael Stipe, a avut o reacție tranșantă la aflarea veștii că actualul candidat la președinția SUA, Donald Trump, a folosit una dintre piesele formației în campania sa electorală. "Nu ne folosi muzica pentru stupida ta campanie", i-a transmis Stipe lui Trump.
Michael Stipe (REM) / Donald Trump

Michael Stipe (REM) / Donald Trump

În cadrul unei recente apariții publice, candidatul la prezidențiale, Donald Trump, a urcat pe scenă pentru a ține un discurs având pe fundal cunoscuta piesă a trupei R.E.M., “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”.

Deși se întâmplă ca unii muzicieni să se implice în politică, susținând chiar candidați la prezidențiale, această dorință de a contribui în campanii electorale nu este împărtășită și de către fostul solist R.E.M., Michael Stipe. Cu atât mai puțin cu cât a ajuns a fi implicat fără a-și exprima acordul, piesa “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)” fiind utilizată fără știrea formației.

Pe fondul acestui incident, reacțiile nu au întârziat să apară, Michael Stipe arătându-se vădit iritat.

"Duceți-vă naibii, marea voastră majoritate - voi, oameni triști și neînsemnați, disperați după atenție și însetați de putere." (Referire la cei doi candidați republicani, Trump și Cruz, care au susținut discursuri în urmă cu o zi) "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie" (către Trump), a scris Michael Stipe într-un mail trimis publicației The Daily Beast.

Părerea a fost împărtășită și de Mike Mills, unul dintre membrii fondatori R.E.M.

“Personal, cred că Clovnul Portocaliu e dispus să facă orice pentru a primi atenție“, a declarat Mills pe Twitter.

Până în acest moment, Donald Trump nu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la declarațiile foștilor membri R.E.M., însă cel mai probabil replica sa nu va întârzia să apară.

R.E.M. - “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”

Citește mai multe despre REM
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul Anka & Big Band concertează la București în ianuarie 2016

Paul Anka revine în România pentru a susține un nou concert la București pe 30 ianuarie 2016. Artistul va veni...

Închide