Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Michael Stipe (Ex - R.E.M.) către Donald Trump: "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie"

Fostul solist al trupei R.E.M., Michael Stipe, a avut o reacție tranșantă la aflarea veștii că actualul candidat la președinția SUA, Donald Trump, a folosit una dintre piesele formației în campania sa electorală. "Nu ne folosi muzica pentru stupida ta campanie", i-a transmis Stipe lui Trump.

Publicat

pe

Michael Stipe (REM) / Donald Trump
Michael Stipe (REM) / Donald Trump

În cadrul unei recente apariții publice, candidatul la prezidențiale, Donald Trump, a urcat pe scenă pentru a ține un discurs având pe fundal cunoscuta piesă a trupei R.E.M., “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”.

Deși se întâmplă ca unii muzicieni să se implice în politică, susținând chiar candidați la prezidențiale, această dorință de a contribui în campanii electorale nu este împărtășită și de către fostul solist R.E.M., Michael Stipe. Cu atât mai puțin cu cât a ajuns a fi implicat fără a-și exprima acordul, piesa “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)” fiind utilizată fără știrea formației.

Pe fondul acestui incident, reacțiile nu au întârziat să apară, Michael Stipe arătându-se vădit iritat.

"Duceți-vă naibii, marea voastră majoritate - voi, oameni triști și neînsemnați, disperați după atenție și însetați de putere." (Referire la cei doi candidați republicani, Trump și Cruz, care au susținut discursuri în urmă cu o zi) "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie" (către Trump), a scris Michael Stipe într-un mail trimis publicației The Daily Beast.

Părerea a fost împărtășită și de Mike Mills, unul dintre membrii fondatori R.E.M.

“Personal, cred că Clovnul Portocaliu e dispus să facă orice pentru a primi atenție“, a declarat Mills pe Twitter.

Până în acest moment, Donald Trump nu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la declarațiile foștilor membri R.E.M., însă cel mai probabil replica sa nu va întârzia să apară.

R.E.M. - “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”

Trending