Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Michael Stipe (Ex - R.E.M.) către Donald Trump: "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie"

Fostul solist al trupei R.E.M., Michael Stipe, a avut o reacție tranșantă la aflarea veștii că actualul candidat la președinția SUA, Donald Trump, a folosit una dintre piesele formației în campania sa electorală. "Nu ne folosi muzica pentru stupida ta campanie", i-a transmis Stipe lui Trump.
Michael Stipe (REM) / Donald Trump

Michael Stipe (REM) / Donald Trump

În cadrul unei recente apariții publice, candidatul la prezidențiale, Donald Trump, a urcat pe scenă pentru a ține un discurs având pe fundal cunoscuta piesă a trupei R.E.M., “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”.

Deși se întâmplă ca unii muzicieni să se implice în politică, susținând chiar candidați la prezidențiale, această dorință de a contribui în campanii electorale nu este împărtășită și de către fostul solist R.E.M., Michael Stipe. Cu atât mai puțin cu cât a ajuns a fi implicat fără a-și exprima acordul, piesa “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)” fiind utilizată fără știrea formației.

Pe fondul acestui incident, reacțiile nu au întârziat să apară, Michael Stipe arătându-se vădit iritat.

"Duceți-vă naibii, marea voastră majoritate - voi, oameni triști și neînsemnați, disperați după atenție și însetați de putere." (Referire la cei doi candidați republicani, Trump și Cruz, care au susținut discursuri în urmă cu o zi) "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie" (către Trump), a scris Michael Stipe într-un mail trimis publicației The Daily Beast.

Părerea a fost împărtășită și de Mike Mills, unul dintre membrii fondatori R.E.M.

“Personal, cred că Clovnul Portocaliu e dispus să facă orice pentru a primi atenție“, a declarat Mills pe Twitter.

Până în acest moment, Donald Trump nu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la declarațiile foștilor membri R.E.M., însă cel mai probabil replica sa nu va întârzia să apară.

R.E.M. - “It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)”

Citește mai multe despre REM
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul Anka & Big Band concertează la București în ianuarie 2016

Paul Anka revine în România pentru a susține un nou concert la București pe 30 ianuarie 2016. Artistul va veni...

Închide