Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Maximilian și Zhao au lansat piesa "Vreau Să Am" - AUDIO

Maximilian a lansat noul single "Vreau Să Am", înregistrat în colaborare cu Zhao. Piesa a fost mixată și masterizată de Grasu XXL.
Maximilian

Maximilian

La început de toamnă, Maximilian revine cu o melodie nouă, intitulată sugestiv "Vreau Să Am". Piesa a fost produsă de Adapter, Grasu XXL și Mitză (Agresiv), fiind mixată și masterizată de Grasu XXL la Okapi Sound Studio. Single-ul este lansat la o lună după „Blonde, Brunete”, piesă pe care Maximilian a cântat-o recent la Sibiu, în cadrul Media Music Awards, în fața a peste 40.000 de persoane.

În curând, „Vreau să am” va putea fi descărcată din iTunes sau Google Play Music și ascultată direct prin Apple Music, Zonga, Deezer, Spotify și alte servicii de streaming.

Maximilian - "Vreau Să Am" - AUDIO

Maximilian, pe numele său real Claudiu Iulian Husaru, și-a început activitatea muzicală în 1996, lansând primul proiect în 1998, când înființează trupa Mahsat (împreună cu Houdini și Blat Jargon). În aceeași perioadă îl cunoaște pe Grasu XXL și lucrează împreună cu acesta la primele piese ale trupei, într-un studio din București.

După doi ani petrecuți în Italia, Maximilian s-a întors în țară și s-a alăturat echipei Okapi Sound. În 2008 a lansat primul său album solo, “Volumu’ La Maxim…ilian!!!”. Pe acest disc au fost incluse colaborări cu Grasu XXL, Nicalai, Freaka Da Disk, Villy, Guess Who, Spike, Cedry2k, Mario, Paco 10 Grei, Tranda, WattDaFuck, JJ și Angeles.

La sfârșitul anului 2010, Maximilian revine cu piesa “Aseară (Haș-Haș)”. În aceeași perioadă colaborează cu DOC pentru “Maxim, Am Spus!!!” și “Permite-mi să mă prezint”, dar și cu Junky pentru “Tu nu vezi”. În 2011 se lansează “Sophie” (feat. MefX), una dintre cele mai ascultate piese ale anului respectiv.

Citește mai multe despre Maximilian
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograma lui Whitney Houston va susține un turneu mondial în 2016

Unii artiști își continuă cariera chiar și după moarte. Un nou exemplu din seria resuscitării talentelor muzicale pierdute este Whitney...

Închide