Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Justin Bieber a stabilit multiple recorduri cu piesa "What Do You Mean?"

Noul single al lui Justin Bieber, "What Do You Mean?", a stabilit multiple recorduri în doar câteva zile de la lansare. Piesa a înregistrat cele mai multe ascultări într-o săptămână din istoria Spotify, simultan debutând pe prima poziție în topul american Billboard Hot 100.
Justin Bieber

Justin Bieber

Cu aceeași repeziciune cu care a câștigat la debut simpatia a milioane de fani, pierzând-o apoi prin probleme sale cu legea, Justin Bieber a redevenit acum ”peste noapte” cel mai idolatrizat star pop. Piesa care l-a readus pe valul de popularitate de care se bucura în urmă cu câțiva ani este "What Do You Mean?". Melodia lansată în urmă cu câteva zile și interpretată în premieră la MTV VMA 2015 a stabilit multiple recorduri.

În săptămâna debutului pe piață, noua piesă a lui Justin Bieber a fost cea mai ascultată de pe Spotify din istoria platformei. "What Do You Mean?" a înregistrat în doar 5 zile 21 de milioane de stream-uri la nivel internațional, depășind astfel performanța grupului One Direction, ce a deținut anterior recordul de 20 de milioane de stream-uri pentru piesa "Drag Me Down".

"What Do You Mean?" i-a adus lui Justin Bieber și primul Number One în topul american Billboard Hot 100. Lăsând la o parte, însă, recordul personal, piesa a reușit să marcheze și o performanță notabilă la nivel global. Melodia i-a adus lui Justin Bieber titlul de ”Cel mai tânăr artist cu o piesă care debutează pe prima poziție în Hot 100” din întreaga istorie a acestui clasament, respectiv din 1958 până în prezent. Cu 7 ani de activitate în industria muzicală, Justin Bieber este încă foarte tânăr: are doar 21 de ani.

De menționat ar fi și faptul că "What Do You Mean?" este compusă și produsă de Justin Bieber împreună cu Mason "MdL" Levy și Jason "Poo Bear" Boyd.

Recunoscător pentru aceste reușite, Justin Bieber a mulțumit fanilor prin mesaje și clipuri postate pe Facebook.

”Vă mulțumesc. Susținerea voastră înseamnă mult pentru mine”, le-a scris artistul canadian celor care îi apreciază muzica.

Tot în semn de recunoștință, Justin Bieber a înregistrat o variantă acustică a piesei "What Do You Mean?", pe care o dedică fanilor săi.

VIDEO: Justin Bieber - "What Do You Mean?" (Acustic)

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Misfits concertează la Rockstadt Extreme Fest 2016

Trupa de horror punk Misfits va concerta anul viitor pentru prima oară în România. Show-ul va avea loc în cadrul...

Închide