Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Johnny Depp, Joe Perry și Alice Cooper sunt noii vampiri de la Hollywood

Johnny Depp, Joe Perry și Alice Cooper sunt noii vampiri de la Hollywood. Cei trei artiști au format trupa The Hollywood Vampires, despre care poți afla mai multe detalii mai jos.
The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

Pe Johnny Depp îl știm în postura de pirat, lup, indian, însă mai puțin în cea de rockstar, actorul fiind mai nou chitaristul trupei  The Hollywood Vampires. Acesta a împărțit scena de la The Roxy Theatre, pe 16 septembrie, alături de nume grele ale muzicii precum Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, care fac de asemenea parte din gașca de vampiri ai Hollywood-ului.

Proiectul a început ca un tribut în memoria Hollywood Vampires, un club al băutorilor din anii '70, care de obicei se întâlneau la Rainbow Bar & Grill. Faptul că trupa și-a făcut debutul chiar lângă acel bar, la  The Roxy Theatre, a fost o simplă coincidență. Însă primul show a reprezentat un adevărat succes, fiind sold out în 60 de secunde de la punerea în vânzare a biletelor, iar printre fani s-au numărat câteva nume faimoase precum co-fondatorul trupei Toto - Steve Lukather, Orianthi și Paul Stanley de la KISS.

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

Alice Cooper, vocalistul trupei, a cucerit scena încă de la primele versuri, îmbrăcat în totalitate în negru, cu același make-up strident și cu un „V” desenat pe mijlocul frunții. Iar Depp a păstrat ceva din stilul căpitanului Jack Sparrow, purtând o bandană dublă legată de cap.

„Aceste cântece au fost pentru morții noștri și pentru prietenii beți. Chiar peste stradă este The Rainbow, unde obișnuiam să bem în fiecare noapte până când nu mai puteam vedea nimic. Așa că toată lumea ne zicea vampirii Hollywood-ului, pentru că nu apucam niciodată să vedem lumina zilei. Noi nu beam sângele din venele altora, noi beam sângele viței de vie” a spus Alice Cooper.

Set-list-ul alcătuit din 13 piese a inclus un cover după cântecul lui John Lennon - „Cold Turkey” și ”Break On Through (To the Other Side)” de la The Doors. Kesha a fost una dintre invitatele serii de debut, aceasta cântând alături de Cooper un cover după Led Zeppelin - „Whole Lotta Love”.

Hollywood Vampires - Schools Out/Another Brick in the Wall

Citește mai multe despre Alice CooperJohnny Depp
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Enter Shikari se mută în Club Colectiv

Concertul Enter Shikari, care va avea loc pe 5 octombrie, se va muta în Club Colectiv din București. Află mai...

Închide