Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Johnny Depp, Joe Perry și Alice Cooper sunt noii vampiri de la Hollywood

Johnny Depp, Joe Perry și Alice Cooper sunt noii vampiri de la Hollywood. Cei trei artiști au format trupa The Hollywood Vampires, despre care poți afla mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

The Hollywood Vampires
The Hollywood Vampires

Pe Johnny Depp îl știm în postura de pirat, lup, indian, însă mai puțin în cea de rockstar, actorul fiind mai nou chitaristul trupei  The Hollywood Vampires. Acesta a împărțit scena de la The Roxy Theatre, pe 16 septembrie, alături de nume grele ale muzicii precum Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, care fac de asemenea parte din gașca de vampiri ai Hollywood-ului.

Proiectul a început ca un tribut în memoria Hollywood Vampires, un club al băutorilor din anii '70, care de obicei se întâlneau la Rainbow Bar & Grill. Faptul că trupa și-a făcut debutul chiar lângă acel bar, la  The Roxy Theatre, a fost o simplă coincidență. Însă primul show a reprezentat un adevărat succes, fiind sold out în 60 de secunde de la punerea în vânzare a biletelor, iar printre fani s-au numărat câteva nume faimoase precum co-fondatorul trupei Toto - Steve Lukather, Orianthi și Paul Stanley de la KISS.

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

Alice Cooper, vocalistul trupei, a cucerit scena încă de la primele versuri, îmbrăcat în totalitate în negru, cu același make-up strident și cu un „V” desenat pe mijlocul frunții. Iar Depp a păstrat ceva din stilul căpitanului Jack Sparrow, purtând o bandană dublă legată de cap.

„Aceste cântece au fost pentru morții noștri și pentru prietenii beți. Chiar peste stradă este The Rainbow, unde obișnuiam să bem în fiecare noapte până când nu mai puteam vedea nimic. Așa că toată lumea ne zicea vampirii Hollywood-ului, pentru că nu apucam niciodată să vedem lumina zilei. Noi nu beam sângele din venele altora, noi beam sângele viței de vie” a spus Alice Cooper.

Set-list-ul alcătuit din 13 piese a inclus un cover după cântecul lui John Lennon - „Cold Turkey” și ”Break On Through (To the Other Side)” de la The Doors. Kesha a fost una dintre invitatele serii de debut, aceasta cântând alături de Cooper un cover după Led Zeppelin - „Whole Lotta Love”.

Hollywood Vampires - Schools Out/Another Brick in the Wall

PUBLICITATE
Comentează

Tehnologie

VIDEO: Johnny Depp lansează "Never Fear Truth", o colecție artistică de NFT-uri

Piața NFT-urilor se îmbogățește cu o nouă colecție de neratat pentru iubitorii de artă. Johnny Depp pune la vânzare o serie numeroasă de portrete realizate de el, iar o parte din câștiguri va fi donată mai multor organizații. Detalii în articol.

Publicat

pe

Johnny Depp și colecția "Never Fear Truth"
Johnny Depp și colecția "Never Fear Truth" │ FOTO: captură YouTube / Art Of The Pantheon

Pentru Johnny Depp, arta a reprezentat dintotdeauna un stil de viață. Deși este cunoscut publicului larg datorită personajelor excentrice pe care le-a interpretat sau datorită muzicii pe care a prezentat-o fanilor, mai ales alături de trupa The Hollywood Vampires, Johnny Depp și-a lărgit orizonturile artistice și prin pictură. Această pasiune a depășit ideea de hobby, actorul lansând o colecție de portrete ce pot fi achiziționate sub formă de NFT-uri.

Colecția, intitulată "Never Fear Truth", conține portrete ale prietenilor și "eroilor" lui Depp, oameni pe care i-a cunoscut sau care l-au inspirat în cariera și viața sa. Printre aceștia se numără Marlon Brando, Elizabeth Taylor, Hunter S. Thompson, Heath Ledger, Lily-Rose Depp, Tim Burton, răposatul câine al lui Depp, Mooh, Depp însuși și un personaj fictiv creat de fiul actorului, numit Bunnyman.

Fiecare imagine este o reflectare intimă a personalității lor prin ochii lui Johnny - o portretizare a modului în care i s-au revelat. Lucrând pe baza unor referințe fotografice, Depp a extras esența fiecărui subiect, pe care apoi a evidențiat-o prin diferite tehnici realizate cu mâna liberă. Arta lui Johnny se găsește la intersecția dintre "Pop Art" și "Street Art", o creație compusă din culori vibrante și încărcată de energia și spiritul artei stradale.

Colecția este constituită din opere originale de artă realizate de Depp, ce au fost adaptate și animate în 11.111 de NFT-uri. Acestea se găsesc în format digital și pot fi cumpărate și vândute folosind tehnologia blockchain. 10.000 de NFT vor fi puse în vânzare prin intermediul site-ului oficial al colecției, restul de 1.111 vor fi deținute de Johnny, care le va aloca fanilor și organizațiilor caritabile care l-au susținut.

Douăzeci și cinci la sută din toate încasările din vânzări vor fi donate unor organizații caritabile, printre care Spitalul de Copii din Los Angeles, Spitalul de Copii Great Ormond Street, Fundația Elizabeth Taylor, Fondul de Apărare Legală și Educațională NAACP, Spitalul de Copii Perth și The Gonzo Trust.

VIDEO: Interviu Johnny Depp - Never Fear Truth

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending