Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Johnny Depp, Joe Perry și Alice Cooper sunt noii vampiri de la Hollywood

Johnny Depp, Joe Perry și Alice Cooper sunt noii vampiri de la Hollywood. Cei trei artiști au format trupa The Hollywood Vampires, despre care poți afla mai multe detalii mai jos.

Publicat

pe

The Hollywood Vampires
The Hollywood Vampires

Pe Johnny Depp îl știm în postura de pirat, lup, indian, însă mai puțin în cea de rockstar, actorul fiind mai nou chitaristul trupei  The Hollywood Vampires. Acesta a împărțit scena de la The Roxy Theatre, pe 16 septembrie, alături de nume grele ale muzicii precum Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, care fac de asemenea parte din gașca de vampiri ai Hollywood-ului.

Proiectul a început ca un tribut în memoria Hollywood Vampires, un club al băutorilor din anii '70, care de obicei se întâlneau la Rainbow Bar & Grill. Faptul că trupa și-a făcut debutul chiar lângă acel bar, la  The Roxy Theatre, a fost o simplă coincidență. Însă primul show a reprezentat un adevărat succes, fiind sold out în 60 de secunde de la punerea în vânzare a biletelor, iar printre fani s-au numărat câteva nume faimoase precum co-fondatorul trupei Toto - Steve Lukather, Orianthi și Paul Stanley de la KISS.

The Hollywood Vampires

The Hollywood Vampires

Alice Cooper, vocalistul trupei, a cucerit scena încă de la primele versuri, îmbrăcat în totalitate în negru, cu același make-up strident și cu un „V” desenat pe mijlocul frunții. Iar Depp a păstrat ceva din stilul căpitanului Jack Sparrow, purtând o bandană dublă legată de cap.

„Aceste cântece au fost pentru morții noștri și pentru prietenii beți. Chiar peste stradă este The Rainbow, unde obișnuiam să bem în fiecare noapte până când nu mai puteam vedea nimic. Așa că toată lumea ne zicea vampirii Hollywood-ului, pentru că nu apucam niciodată să vedem lumina zilei. Noi nu beam sângele din venele altora, noi beam sângele viței de vie” a spus Alice Cooper.

Set-list-ul alcătuit din 13 piese a inclus un cover după cântecul lui John Lennon - „Cold Turkey” și ”Break On Through (To the Other Side)” de la The Doors. Kesha a fost una dintre invitatele serii de debut, aceasta cântând alături de Cooper un cover după Led Zeppelin - „Whole Lotta Love”.

Hollywood Vampires - Schools Out/Another Brick in the Wall

Trending